Valaki tud illesztőprogramot ehhez a vinyóhoz?
" Western Digital 320GB SATA/8MB Cache WD3200AAJS "
Tönkre ment a gépbe egy ugyan ilyen és kiakartam cserélni,de nem ismerte fel a Windows.Ezer illesztőprogit leszedtem már,de egyik se jó.Tud valaki segíteni?Ja, és nem is volt benne vinyó mégis talált valami 120Gigát :D De arra se engedi telepiteni :D Az mi lehet?
Előre is kösz
Újat vettél vagy használtat?
Ha használt, akkor valószínűleg össze-vissza volt particionálva.
Ha új, akkor valószínűleg nincs még partícionálva, azért nem látja a Windows.
De nem teljesen értem, hogy mi a helyzet és mit is akarsz csinálni. Szóval ezt tisztázzuk először:
1. Van-e olyan működőképes winchester a számítógépedben, amin van működőképes Windows?
2. Ha nincs, akkor hogyan és hova telepítettél drivert?
3. Ha van, akkor a Lemezkezelésben nézd meg:
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép-kezelés -> Tárolás -> Lemezkezelés
A Lemezkezelésen belül tudsz partíciókat létrehozni, törölni, stb.
USBről akartam a Windows-t telepíteni és USBről akartam felrakni az illesztő progit is.
Biosban ott írja hogy SATA meg RAID ha jól írom.
Probáltam IDE-re állítani.
:)
A válaszod két értelmezést is enged, nem tudtam kihagyni.
Elméletileg, ha a BIOS jól van beállítva, és a telepítőd is korrekt, akkor megnézném egy másik gépben a lemez kondícióját. Nem kellene hozzá semmiféle driver, a telepítőben minden benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!