Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az AMD miért nem adott ki már...

Az AMD miért nem adott ki már több éve új processzorokat?

Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 18:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mert a Zen-en dolgoznak.Jó munkához idő kell :) Legalább is remélem hogy a végén valami jót kihoznak a ZEN-ből
2016. márc. 20. 18:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Az apus procikat csinaljak inkabb
2016. márc. 20. 18:15
 3/15 MGéza ***** válasza:
Egyszerű: korábbi bukások, megfelelő technológia és elegendő pénz hiánya. Így értelemszerűen lassan haladhattak csak, különben csak újabb bukás volna a vége, ami valószínűleg az AMD végét is jelentené.
2016. márc. 20. 18:17
 4/15 anonim ***** válasza:

Mert a jelenlegi architektúra túl elavult hozzá.

APU-k jelennek meg inkább. Viszont ezek teljesítményben elmaradnak az AMD CPU-k tól.

2016. márc. 20. 18:17
 5/15 anonim ***** válasza:
2014 év végén adott ki újat FX-8000 sorozatot.Ez durván másfél év nem évek.Ha idén kidobja a Zent és jövő tavasszal a K12 procit az nem is rossz teljesítmény.
2016. márc. 20. 18:34
 6/15 anonim ***** válasza:

Van egy olyan sanda gyanúm,hogy az AMD megtalálta a számítását a konzoloknál. Ez a Zen is egy nagy vakítás, de nem legyen igazam.

Most komolyan....szerintem nem is céljuk érvényesülni a PC processzorok kapcsán. Ha meg igen, elég szégyenletes teljesítményt nyújtottak az elmúlt években. Éppen arra elég, hogy jelen legyenek.

Amíg a konzolok APU egységei hozzák a pénzt, meg az AMD VGA-k a PC vonalon, addig nem is lesz szerintem az Intel megoldásaihoz, teljesítményéhez mérhető AMD proci.

Ez kőkemény üzlet.

2016. márc. 21. 09:20
 7/15 anonim ***** válasza:

Én nemhiszem hogy a több éves veszteséges trermelés ennyire jó üzlet lenne az AMD-nek

Az oké hogy a konzol piax meg az APU egységek bejöttek neki. De a cég még így is veszteséget termel.

A CPU-kat nem veszik. a VGA-piacot az nVidia uralja.

Nem hiszem hogy jó ez az AMD-nek ahogy most van.

Csodálom hogy még nem jelentettek csődöt.

Tényleg elő kéne rukkolniuk valamivel. Ami tényleg üt. Meg némi szerencse sem ártana, hogy meg tudják állítani azt a mélyrepülést amit az utóbbi 10 évben folytatnak.

2016. márc. 21. 11:54
 8/15 anonim ***** válasza:

Azt, hogy az Nvidia uralja a VGA piacot, még suttogva sem mondanám. Inkább kiegyenlítettnek tűnik, sőt...

A konzolok APU egységei, bár egyenlőre nem hajtanak hasznot, hosszú évekig stabil állapotot jelent, ami egy ilyen cégnél nagy úr. Arról nem beszélve, hogy valószínűleg a következő konzolgenerációnál is így marad.

Le is nyilatkozták nem olyan régen, hogy a konzol és az APU a fókusz.

2016. márc. 21. 13:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy kiegyenlített. Legutóbbi felmérés szerint az nVidia uralja a piac 70%-át. míg a megmaradt 30 körüli %-on az AMD és az Intel osztozik.

Szerintem a konzol piac mentette meg az AMD-t

Tényleg csodálkozom honnan van ennyi erőforrása a cégnek.

De a következő konzolgenerációra még 5 évet biztosan várnunk kell.

És semmi sem garantálja hogy az AMD fog majd ezekbe hardvert gyártani.

Én azért ennyire nem kényelmesednék el.

Erre nem lehet építeni.

Bár én is AMD felhasználó vagyok. remélem hogy születik valami megoldás erre ami most van.

És hogy a ZEN család tud valami újat mutatni.

2016. márc. 21. 13:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.

Én ha az AMD helyében lennék, a legminimálisabbat a PC procikba, és minden kapacitást a VGA, APU egységekbe tennék.

...Én is AMD-t használok, de valószínűleg a jövőben nem lesz így.

A következő generációs konzolt azért írtam, mert szerintem a Sony sem szeretne egy Cell-hez hasonló drámát mégegyszer.

A ZEN-t meg hiszem ha látom :) :(

2016. márc. 21. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!