Mikor érdemes memóriát cserélni?
Akkor érdemes cserélni, amikor elromlik.
Ha túl sok memóriát eszik a géped, nézd meg, mely programok zabálnak ennyit - a Windows feladatkezelő például kiírja - és töröld ami nem kell.
" Jól ki van dolgozva a Windowsnak ez a része, "
Jól a fenét. Az egész egy rakás kaki.
Grafikus felület volt már akkor is, amikor még csak 4 MB volt a gépemben, most meg 4-8 GB-ok vannak, a szolgáltatások színvonala mégis alig emelkedett, de isten ramját megzabálná ez a szahar. Röhej!
Ha nagyon kevés a ram, akkor bead egy ilyen ablakot:
Na ekkor tényleg kevés a memória és ilyenkor gyakran be is zár valamit a Windows (nekem pl. tegnap beadta ezt, amikor egyszerre futott párszáz tabbal a Firefox és mellette elindítottam a GTAV-t és bezárta a FF-t).
Amennyiben nem kapsz ilyen ablakot és nem lassul valami a kevés szabad memória miatt, akkor nem kell memóriát bővíteni (én meg túlélem, hogy játék közben nem netezek).
#5 A magas memóriahasználatról nem a Windows tehet elsősorban, hanem az olyan ramzabáló programok, mint a böngésző, kép és videoszerkesztők és a játékok.
"Használok optimalizálót."
na mi a neve ennek az optimalizálónak? és mennyit szabadít fel? 40mb-t? és mennyit fogyaszt? 400mb-t?
"A magas memóriahasználatról nem a Windows tehet elsősorban,"
Hanem ki? :))
Alapban megeszik 1 GB-ot, mire fel? Az alkalmazásokat meg nem kéne előcibálni, mert nem ők menedzselik a memóriát hanem az opre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!