Tudtok ilyen programot mondani?
Figyelt kérdés
Sziasztok, úgy érzem higy a videokártyám nem teljesíti azt a szintet amit kellene neki, van valami program amivel le lehet tezmsztelbi hogy 100%-osan működik-e?2016. márc. 19. 00:58
1/8 MGéza válasza:
Igen, rengeteg benchmark progi van, de attól nem leszel okosabb sokkal, viszont ha a konfigod részleteit(lap, CPU, VGA, táp típusa) leírod, akkor esetleg meg tudjuk mondani hogy mi az ami esetleg visszafoghatja a kártyád teljesítményét.
2/8 A kérdező kommentje:
Lap: MSI Z97 PC MATE
Proci: Pentium G3460 (csere be van tervezve)
Memória: Kingston HyperX Fury 8Gb
Videókártya: GTX 750 Ti
Táp: FSP400-60APN
De például ilyenekre gondolok hogy a GTA V-t optimalizálom GEFORCE EXPERIENCE-vel és utána is szaggat, 30 FPS körül van pedig állítólag optimalizálva van és ráadásul nem is HD monitorról van szó (2db 1280x1024)
2016. márc. 19. 08:50
3/8 MGéza válasza:
Hát bírnia kéne, de a GTA V szereti a 4 magot, a te procid meg csak 2 magos. Úgy gondolom, cpu limitbe futsz, nem a kártya nem bírja.
4/8 A kérdező kommentje:
Tényleg, azt kieflejtettem, hogy ha egy kicsit Overclockolom a videókártyát, egyből megy 50-60 FPS-en akadás nélkül
2016. márc. 19. 13:13
5/8 MGéza válasza:
Akkor viszont lehet, hogy a kátya alapbeállításai nem stimmelnek. Például a referencia értéknél valamiért kisebbre van belőve az órajele, ilyesmi.
6/8 A kérdező kommentje:
??? Ilyeneket hol tudnák állítani? Az lehet probléma, hogy nem a gyártó által hozzá adott OC programot használom? Alapból ThunderMaster volt hozzá de az Asus GpuTWEAKját használom
2016. márc. 19. 22:24
7/8 A kérdező kommentje:
*nék
2016. márc. 19. 22:24
8/8 A kérdező kommentje:
Úristen, köszönöm a segítséget ! :D megnyitottam az GpuTweaket ami az alap beállításokat az ASUS kártyához állította be ami nem egyezek teljesen az enyémmel, beállítottam mindent hozzá képest és működik, most már csak kicsi megszokott szaggatások vannak (ezek már tényleg a proci miatt vannak, mert amikor húztam a kártyát egy kicsi mindig is volt, perszew ritkábban és kissebek). Ment a pacsi!
2016. márc. 19. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!