Új ramot vettem ebben az alaplapban Asrock g41m-vs3 nem idnul el, miért?
szia sajnos nem voltam gépnél hogy segítsek remélem nem késő még.
amennyiben a processor nem tud a memóriával együtt dolgozni át kell tenni egy jumpert a másik állásba és próba.
tegnap kérdezted azt a jumpert kell e átrakni és én hibásan azt írtam igen de baj tulajdonképp nem történt ha visszaraktad eredeti helyére.
most küldtem egy az alaplapodhoz tartozó rajzot és pontosan megjelöltem mit kell át tenned valamint a (clear cmos) reset bios helyét is pontosan jelölöm információval a képen.
Azt nem mondom, hogy a Kingston RAM sosem rossz, de 100x nagyobb esélye van, hogy az ASRock alaplap döglött meg. Mikor kiveszed meg berakod a RAMot, sajnos meg lehet hajlítani az alaplapot, amitől tönkremehet.
Ráadásul a foglalat is piszkos lehet a cserénél: vedd ki a RAMot még egyszer, finom ecsettel töröld végig a foglalat belsejét, és úgy rakd be újra. Közben vigyázz, hogy ne nagyon hajlítsd az alaplapot (támassz alá ujjal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!