Netezésre kell laptop. Ez vajon megéri?
Ez így gyenge.
Vegyél használtat ennyiből.
használtra szavazok én is...
ennyiért nem kéne ez a gép...de ilyen gép még ingyen sem, mert nem éri el a minimális igényemet...
netezésre meg drága és az árához képest gyenge is...
23F
Én a fentieknek ellent mondanék.
Az a gép számodra tökéletes lesz.
Azt bőven tudja, amit elvársz tőle.
Ez alig erősebb, mint egy jobb Core2-as gép.
Gépigényesebb weboldalak, nagyobb hardverigényű böngészős játékok kifognak ezen gépen.
Alapdolog, hogy ismeretleneknek nem szabad ajánlani gyenge gépet, mert nem ismered a felhasználási szokásaikat.
"Alapdolog, hogy ismeretleneknek nem szabad ajánlani gyenge gépet, mert nem ismered a felhasználási szokásaikat."
Ez nem alap dolog, hanem egy marhaság. Te talán ismered a felhasználói szokásait?
Az tudható, hogy az illetőnek 70 rugója van a célra és azt, hogy ezért mik az elvárásai.
Az általa említettek függvényében a választása több mint jó, ráadásul nagyon nagy különbség van egy szedett-vedett, ki tudja ki által és hogyan használt masina, valamint egy garanciális, új gép között.
Nem ismerem, pont ezért nem ajánlok neki gyenge gépet.
Az hogy 70k-ja van rá azt mondja el, hogy 70k-ja van rá, se többet se kevesebbet.
70k-ból kijön egy . egy elpusztíthatatlan HP Eltebook 8460p i5-tel pl, miden tekintetben jobb ennél a gépnél.
"Nem ismerem, pont ezért nem ajánlok neki gyenge gépet."
Ezzel az erővel mindenkinek ajánlhatsz egymilliós gépet, az csak jó lesz neki. Nem?
Az sem igaz, hogy egy combosabb oldal, vagy egy html-be ágyazott játék kifogna ezen a gépen. Ilyen oldalak és játékok ugyanis nem léteznek.
Abban a laptopban viszont 4 GB RAM van, FULL HD videó lejátszására perfekt. Ezen kívül amit elvár egy átlag felhasználó, azt is hozza a gép és akkor nem egy bizonytalan eredetű, netán lopott masinát vesz, amit ki tudja miért adnak el, ki tudja milyen környezetben használtak. Ha netán gondja lenne vele, akkor meg vagy vissza tudja könyörögni a pénzét az eladótól, vagy nem, de inkább az utóbbi. Erősebb gépet pedig, ahogy én kiveszem a soraiból, ki sem tudna használni.
Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!