Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tálcázás utáni, teljes fagyáss...

GHOst1337 kérdése:

Tálcázás utáni, teljes fagyással kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok ,az lenne a problémám , hogy bekapcsolom a gépet, játszok kb 4-5 órát , szünetekkel tehát közben csak használom nem játszom végig.Majd játék közben , mindegyik közben , ledobom tálcára , majd vissza és amikor dobna vissza teljesen lefagy , fekete a kép de a hangot hallom ,legyen az zene , vagy a játék hangja , viszont a kép és maga a gép teljesen lefagy.Frissítettem a windowsomat 7-ről - 10 re , 64 bit , ugyan úgy jelentkezik a probléma, viszont csak a D lemezt formáztam , azaz nem azt amelyiken a windows volt.Segíthetne ha teljes formázással újbólraknám úgy hogy mind a két lemezt formálom?

A gépem : Videókártya : GT 720 2gb ddr3

Ram : 1x8gb ram

Processzor : i3 4150 3,5ghz

Alaplap : ASROCK b85m pro 4

2016. márc. 17. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Melyik játék?

Amúgy VGA driverét próbáld frissíteni.

2016. márc. 17. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Most frissítem , egyébként meg minden játéknal , pl csgo , AC rogue , league of legends. Letálcázok , majd vissza és néha befagy teljesen a fekete képnél , még a billentyűn sem tudom ki be kapcsolni a caps lockot , teljesen semmi . a hangot hallom és ennyi
2016. márc. 17. 21:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Ugyan azt csinálja , driver frissítés után is .
2016. márc. 17. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Frissítés után ajánlott egy tiszta (formázással) újratelepítés, viszont ebben az esetben nem állíthatod vissza egyszerűen az előző rendszert, ha netán meggondolnád magad, mert elvesznek az adatok, amiket lementett frissítéskor. Elég csak azt a lemezt formázni telepítéskor, amire a wint rakod.
2016. márc. 18. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
De írta, hogy Windows 7 alatt is jelentkezett nála ez a probléma.
2016. márc. 18. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!