Ez a számítógép elvinné az új Star Wars Battlefront-ot?
Figyelt kérdés
Némi beállítás módosítással és kísérlettel ez a számítógép elvinné a játékot? Hp Compaq dc 7800 CMT
Processzor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 3Ghz
RAM: 4GB
Videókártya: Nvidia GTX750 ti 2GB GDDR5
64 bites típusú operációs rendszer
2016. márc. 17. 15:28
1/3 anonim válasza:
Mondjuk a VGA az nagyon határeset de el,a CPU-ról viszont még ezt sem lehet elmondani de alacsonyabb felbontáson vinné,RAM-ot szerintem bővítsd 8GB-ra.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos ennek a gépnek az esetében nem támogatott a Ram bővítése kizárólag max 4GB. Szerintem egy próbát megér a játék szerintem lowon futna néhány egyéb beállítás módosításával együtt. Köszönöm!
2016. márc. 17. 15:36
3/3 anonim válasza:
Ez az átka a Brand gépeknek,pedig jó áron vannak használható CPU-val.Belegondolva egy ilyen konfig 20K és mehet bele simán egy alsó-középkategóriás VGA is mert a táp és minden rendben van csak a bővíthetőséggel vannak gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!