Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus R9 290X DirectCU II OC...

Asus R9 290X DirectCU II OC vs Asus Strix GTX 970?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Kártyavásárlás előtt vagyok. Ez a két kártya jön szóba! Melyik éri meg jobban?

2016. márc. 16. 23:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha feltétlenül választani kell, akkor szvsz a 290x jobb választás, az egyetlen hátránya a 970 el szemben a magasabb fogyasztás. Viszont nem venném egyiket sem most, régiek, júniusban jönnek az új nvidia k(amd ha jól emlékszem szeptemberben), ha mást nem legalább az árakat valamivel lejjebb nyomják majd.
2016. márc. 17. 00:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Először a gtx1080 jön, az nem a 970 pajtása. Az csak később érjezik. Addig ne játsszon? Szvsz 970-et vedd.
2016. márc. 17. 06:48
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
970 mindenkepp
2016. márc. 17. 07:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha türelmes várni akkor nyugodtan várhat mivel ha hihetünk a fejlesztőknek sokkal jobb kártyát kap a pénzéért de ha minden kötél szakad akkor én maradnék a GTX 970-él .Szvsz.
2016. márc. 17. 07:30
 5/9 anonim ***** válasza:

A kettő közül 970. Ez nemvitás.

Arról meg hogy megérie várni egyáltalán...

Hát.

[link]

Ha engem kérdezel... Magas áruk lessz... Nem jelen pillanatbeli 970 árak...

Illetve a 900-as széria árai csökkenni fognak ez biztos...

2016. márc. 17. 08:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esetleg valami érvvel alá tudnátok támasztani a választottjaitokat? (Pl.: a DX 12 nem műödik megfelelően a GTX-eken, sok tesztben R9-es jobban muzsikál a 970-nél)
2016. márc. 17. 09:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Figyelj mindig aztmondom.

Ha szerinted az a jobb. Vedd meg azt.

Nekem Gtx970-em volt.

Ismerősnek r9 290x van még mostis...

processzorunk ugyanaz volt. Fx 8350.

Nekem amiket játszottunk játékokat. BF4 stb.

Mindig jobban futottak...

És akkor nemis beszéltem még a Shadowplayről... Semmi fps esés felvétel közben...

Míg neki v -10fps ha nem több Fraps melett.

2016. márc. 17. 12:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyébként ezek a kártyák attól h támogatják a DX12-t nem azt jelenti hogy használhatóak is lesznek hozzá mikor majd végre özönleni fognak a DX12-es játékok... Szóval őszintén szólva aztmondanám h majdhogynem fölösleges is DX12-t nézni jelenleg...
2016. márc. 17. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Én szerintem a 100-110K-s kategóriában biztos lesznek Jobb kártyák mivel az lesz az az árkategória ami talán a legtöbben vesznek tehát biztos nem lesznek hülyék a fejlesztők hogy csak ilyen 200-300K-s videókarikat adnak ki amit annyiért elég kevesen vesznek meg (nézd meg hány embernek van 980Ti-je és GTX 970-e)A régi széria árairól csak annyit hogy mivel megfog állni a fejlesztésük ezért egyre drágábbak lesznek mivel egyre ritkábbak is lesznek (nézd meg mondjuk a GTX 780ti-t majd 2x-er annyiba kerül újonnan mint a GTX 970 pedig sokkal többet nem tud.)
2016. márc. 17. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!