Asus R9 290X DirectCU II OC vs Asus Strix GTX 970?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Kártyavásárlás előtt vagyok. Ez a két kártya jön szóba! Melyik éri meg jobban?2016. márc. 16. 23:58
1/9 anonim válasza:
Ha feltétlenül választani kell, akkor szvsz a 290x jobb választás, az egyetlen hátránya a 970 el szemben a magasabb fogyasztás. Viszont nem venném egyiket sem most, régiek, júniusban jönnek az új nvidia k(amd ha jól emlékszem szeptemberben), ha mást nem legalább az árakat valamivel lejjebb nyomják majd.
2/9 anonim válasza:
Először a gtx1080 jön, az nem a 970 pajtása. Az csak később érjezik. Addig ne játsszon? Szvsz 970-et vedd.
4/9 anonim válasza:
Ha türelmes várni akkor nyugodtan várhat mivel ha hihetünk a fejlesztőknek sokkal jobb kártyát kap a pénzéért de ha minden kötél szakad akkor én maradnék a GTX 970-él .Szvsz.
5/9 anonim válasza:
A kettő közül 970. Ez nemvitás.
Arról meg hogy megérie várni egyáltalán...
Hát.
Ha engem kérdezel... Magas áruk lessz... Nem jelen pillanatbeli 970 árak...
Illetve a 900-as széria árai csökkenni fognak ez biztos...
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esetleg valami érvvel alá tudnátok támasztani a választottjaitokat? (Pl.: a DX 12 nem műödik megfelelően a GTX-eken, sok tesztben R9-es jobban muzsikál a 970-nél)
2016. márc. 17. 09:07
7/9 anonim válasza:
Figyelj mindig aztmondom.
Ha szerinted az a jobb. Vedd meg azt.
Nekem Gtx970-em volt.
Ismerősnek r9 290x van még mostis...
processzorunk ugyanaz volt. Fx 8350.
Nekem amiket játszottunk játékokat. BF4 stb.
Mindig jobban futottak...
És akkor nemis beszéltem még a Shadowplayről... Semmi fps esés felvétel közben...
Míg neki v -10fps ha nem több Fraps melett.
8/9 anonim válasza:
Egyébként ezek a kártyák attól h támogatják a DX12-t nem azt jelenti hogy használhatóak is lesznek hozzá mikor majd végre özönleni fognak a DX12-es játékok... Szóval őszintén szólva aztmondanám h majdhogynem fölösleges is DX12-t nézni jelenleg...
9/9 anonim válasza:
Én szerintem a 100-110K-s kategóriában biztos lesznek Jobb kártyák mivel az lesz az az árkategória ami talán a legtöbben vesznek tehát biztos nem lesznek hülyék a fejlesztők hogy csak ilyen 200-300K-s videókarikat adnak ki amit annyiért elég kevesen vesznek meg (nézd meg hány embernek van 980Ti-je és GTX 970-e)A régi széria árairól csak annyit hogy mivel megfog állni a fejlesztésük ezért egyre drágábbak lesznek mivel egyre ritkábbak is lesznek (nézd meg mondjuk a GTX 780ti-t majd 2x-er annyiba kerül újonnan mint a GTX 970 pedig sokkal többet nem tud.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!