Dell XPS 16, de melyiket?
Figyelt kérdés
Egy dell xps 16-ot szeretnék venni, de nagyon sokféle van, és nem tudom, melyik jó. Van 1640, 1645 és 1647. Ezek között mi a különbség? Állítólag a 47-esen kijavítottak hibákat. Ez igaz? Milyen processzorral érdemes venni? i5, i7 vagy core 2 duo?
Ha tudsz jobbat, hasonló áron, az is érdekel. Acer vagy Apple ne legyen.
2010. ápr. 3. 10:41
1/2 anonim válasza:
pontosan nem ismerem mi a különbség köztük, de általában az újabb szériákba valóban kerülnek bele hibajavítások. Az 'i' prociknál minél nagyobb a szám, annál jobb, tehát az i7 jobb mint i5. A sima core 2 duo régebbi, tehát inkább az "i"-set vedd. De figyelj arra, hogy trükköznek azzal is, hogy jobb proci van benne, de cserébe más gyengébb. Egyáltalán kihasználnád a jobb procit? Szerintem pl a memória fontosabb mint a proci.... játékra is akarod használni a gépet?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, játékra is kell. Konkrétan pl. ezt néztem ki, szted. jó választás lenne?
Sokat szoktam még Lightroomot és Photoshopot használni. Meg rengeteg zeném van.
2010. ápr. 3. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!