Miért nincs hang a netről?
Figyelt kérdés
A nem tudom h történ megakartam nézni egy videot youtub-on erre nem volt hang! Ami a gépen van film zene annak van csak ami a neten van annak nincs! Semminek sem! Mi lehet a gond??? Játékoknak sincs hangja ami netes pl counter strike!!2010. ápr. 3. 09:53
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak "rosszul" van beállítva a hang. Nálam a hangrendszer Quadro-ba van beállítva és a netes hangok csak az első hangszórókon szólalnak meg, a hátsókon nem. A Windows helyben kikeveri a sztereó hangot 4 hangszóróra (quardoban) is, de a böngésző nem kezeli, csak az elsőket. Lehet, hogy a hangszóróid "hátsó hangszóróknak" vannak beállítva.
3/7 anonim válasza:
Vagy véletlenül csak le lett némítva a böngésző hangerője. Windows XPben ez asszem nem lehet, de nem vagyok benne biztos.
Windows7ben és Vistában, viszont le lehet tiltani. Start menü, Minden program, Kellékek, Szórakozás, Hangerőszabályzó megnyitása. Ott kiírja a böngésződet és, hogy a hang le van véve, vagy nincs. Esetleg, ha csak youtuberól nincs hangod, ott is levehetted véletlen.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi megoldottam az 5.1 nél volt vmi elállítva!!! De most meg nem tudom letörölni azt az ingyenes antivirust!!!
Vhogy megoldom!!! Köszike!!!
2010. ápr. 4. 08:04
5/7 anonim válasza:
nekem is hasonló a problémám, új laptopom van, és a neten nincs hang, de a kellékeben, nincs olyan h szórakozás
6/7 cuki28 válasza:
lent van egy hang jelzés ott rámész a kis képre
aztán a speciális fülre kattintasz
24 bit 48000 HZ (Stúdióminőség)
tesztelés ha hallasz valamit akkor jó csak megkell frissíteni az oldalt
7/7 Byrne válasza:
Sziasztok! Bár régi kérdés, de másnak még aktuális lehet a válasz. Nálam "ez a gép" ikonra kattintva, gépházban kellett a rendszernél, hang (azon belül) a speciális hangbeállításoknál -alkalmazáshang-és eszközbeállításai majd a böngésző hangját beállítani, mert le volt valamiért tiltva, bár senki nem nyúlt hozzá. Visszaállítva azonnal ment a neten a hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!