Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel az alaplappal működne...

Ezzel az alaplappal működne az nVidia SLI?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ATi fan, inkább az nVidiát részesítem előnyben. Viszont az alaplapom, és a procim AMD. Menne a 2 utas SLI? Semmi leírást nem találtam.

[link] Aspx? P_ID=Bz2b2aYdPioLbN04

2010. ápr. 3. 03:03
 1/6 A kérdező kommentje:

Az alaplap linkje újra:

[link]

2010. ápr. 3. 03:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ATI Crossfire-t támogatja, az SLI-t nem. De szerintem ez inkább előny, mert az hogy valaki ati fan vagy nvidia fan az egy nagy parasztság. Most ha valikinek van egy kis esze és új videókártyát akar venni, akkor ati-t vesz.
2010. ápr. 3. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Arra gondoltál már, hogy azért nem találtad a leírásban az SLI-t mert nem támogatja?
2010. ápr. 3. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:

SLI--->Nvidia

Crossfire--->ATI

nem ragozom tovább

2010. ápr. 3. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Ne is ragozd... Most letegeztek, pedig ti is hülyék vagytok hozzá!

Már bocs, hogy nekem nem magától értetődő, hogy míg az Inteles alaplapok mennek SLI-ben, és CrossFire-ben is, addig az AMD-s lapok csak ATi-val CF-ben, mert az SLI nem támogatott...

2010. ápr. 5. 02:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Már bocs de te meg milyen jogon hülyézel le minket, akik válaszoltunk a kérdésedre. Ha egyszer a specifikációnál nincs odaírva hogy sli-t támogat, akkor nem támogatja és kész. Ilyen egyszerű.
2010. ápr. 5. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!