Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD FX 6300 processzor hütö?

AMD FX 6300 processzor hütö?

Figyelt kérdés
hello letöltöttem ezt a speedfan nevezetü programot és speed 1-4 sebbeségeket átírtam 80 százalékra mert nagyon nagy hangja volt de megszünt most ,ez okozhat valami problémát a proceszorban ? és ez mit szolgál most ?

2016. márc. 15. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:

a ventilator igy lasabban porog, ezert nincs annyira hangja.

nem okoz gondot, normal esetben ez is eleg hutteni.

2016. márc. 15. 14:36
 2/6 A kérdező kommentje:
20 százalékon pörgöt ugy írtam át 80ra
2016. márc. 16. 13:54
 3/6 A kérdező kommentje:
nem javul ugyanugy visszajön 40 fok felé megy elindul 6500 fordulatal,pedig kilehet fujatva is ,azt hiszem vennem kell egy normális hütöt ami nem olyan hangos és persze ledes és hogy énis betudjam szerelni 10 ezer allat
2016. márc. 17. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajna az fx-ek gyári hűtője alapból kuka (tapasztalat) csoda hogy komolyabb használatnál nem kapcsol ki. Venned kell rá egy jó kis hűtőt én a mugen 4-et ajánlom de van olcsóban is attól függ akarsz e tuningolni.
2016. márc. 18. 19:56
 5/6 A kérdező kommentje:
nem igazából ps4en játszok ,szóval nem tunigolnák olyan 6-7 ezresre gondoltam ,nem muszály ledesnek lennie ,gondolom nem nagy ingóság betenni ,mert 1 hete elvittem szervizbe aztán mondták hogy 12 ezerért tudnának rendelni hozzá hütést bordával kompletten, akkor lett kifujatva is ,mondták hogy valószinü javul a hang mert sok por volt benne hát nem javult
2016. márc. 18. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Arctic freezer 7 pro rev. 2 egész jó az ára és halk is nekem is volt régen egy fx6300-on.
2016. márc. 18. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!