Olcsó tartós egér hétköznapi használatra?
Figyelt kérdés
Játékra is használt egér de főképpen úgymond SOHO munkára használt gépre szeretnék végre egy olyan egeret ami több mint 2 évet bír és 3000 Ft-nál ne kerüljön többe. Serioux, Genius, Logitech, Hama, Kolink egereket is ki próbáltam. Egyik se vált be.
Serioux görgője fel-le ugrált majd olyat játszott hogy le választja a drivert időközönként.
Hama, Genius egerek kattintása nem akart menni.
Kolink-nál oda vissza ugrált a nyíl a képernyőn és egyszerűen nem lehetett használni.
A Logitech-nál meg sokszor nem akart meg mozdulni a kurzor.
Microsoft egereket néztem mert talán azok tartósabbak. De ki mit ajánlj.
2016. márc. 15. 12:16
2/4 anonim válasza:
Genius laptop egér: a gumirozott kábele beragadt, használhatatlan. Még egy éves sem volt! Kidobtam.
3/4 anonim válasza:
Az "olcsó" és a "tartós" egymást kizáró fogalmak. Manapság még a 30 ezres Razer egerekben is filléres kínai mikrokapcsolók vannak.
4/4 A kérdező kommentje:
Magyarul a mai egerek nem bírják ha használják. A microsoft egeret meg próbálom. Egyszerű és nem a legolcsóbb de hátha tovább tart.
2016. márc. 16. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!