Szorzózár mentes Xeon? Hogy is van ez?
Proci+lap kombót nézegetek épp,mert valami budget build kellene,és belefutottam a 771 to 775 xeonok mellett olyan információba,hogy vannak szorzózármentes 2011-es Xeonok,piszok olcsón.
Valaki felvilágosítana,hogy melyikek azok,milyen,milyen lapban mennek,stb?Igény szempontjából 2-4magos unlocked proci jól jönne olcsón :D
Persze, nagyon olcsó, és ez még csak meg se közelíti az azonos foglalatú i7-es példányokat, na meg a Xeon nem is átlag felhasználásra van, hanem munkaállomásokba és szerverekbe, ahol sok száz vagy több gépet kell egyszerre kiszolgálni.
Na meg az érdemi 2011-es húzásra szánt lapok sem olcsók....
Ha emlékezetem nem csal akkor legalább 70-et kell az alaplapra is rászámolni, na meg hőtermelést is vissza kell fogni ami Xeon proci esetében az alacsony órajel miatt nem lenne gond, de mivel nagy a számítási teljesítmény a többi, így mégis alaphangon 80W-os a fogyasztása, amit tuningolva simán meg lehet ugrasztani kb 120W-ig, oda pedig már egy combos legalább 10 ezres toronyhűtő kell.
Nem tudom ki mondta neked ezt a nagy baromságot, de ő is megbukott a fürdőkádas teszten az tuti...
hardverapro.hu/apro/intel_xeon_processor_e5-1603_10m_cache_280_ghz_2
nyilván nem újonnan,ez meg azért annyira nem eget rengető szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!