Használt HD7970 vagy új GTX960?
hát ez attól függ,hogy mi a fontos neked.
ha a teljesítmény és az ár a lényeg,a fogyasztás és a hőtermelés nem számít akkor HD7970.
ha pedig számít,illetve van kidobandó pénzed,netán nvidia fan vagy akkor GTX 960.
én személy szerint a 7970-et venném,nekem jelenleg is egy 6970 van a gépemben,amit kerek 20ezer ft-ért vettem.
7970 +1
erősebb mint a 960 esetleg r9 280x ha találsz hasonló árban én is azt keresek most de sehol egy normális..
attol fugg menyiert, a legolcsobb 960 ujonan kb. 55 felett indulhat
hasznaltan garival tehat 40-45 lehet minumum egy ilyen es mivel uj es nem gyenge kartya igy gari nelkul is min. 35-40 lehet
ennyiert nem olyan rossz vetel egy 960 2GB, 4GB meg eleg ajandek kategoria
7970 ennyiert elmegy 45 koruli arig
de 50-55ot semmikepp sem er meg garival sem
teljesitmenye viszont nagyon jo es a gpu maga is nagyon jo
ha tapod birja (6+8 as csati kell altalaban ra) akkor jo lesz
960 viszont rendesen meghuzva Dx11 ben kicsit le is hagyhassa atlagban is
Dx12 ben viszont 7970 nek sokkal nagyobb elonye lehet majd
szoval ha teljesen pontos tipusokat irnal az nagyban szamitana (meg netan arat vagy legalabb annyit egyarban van e vagy melyik dragabb es kicsit vagy nagyon
mert igy gpu szinten nem igazan lehet valasztani, a ket gpu nagyjabol egy kategoriat kepvisel ezert, de telejesen eltero felepitesuek
GTX 960-ból mindenképpen a 4GB-os verziót venném ami 61 ezertől kezdődik. Használtan sem sokkal olcsóbb, 55 ezer környékén találtam hardveraprón.
Használtan pedig a HD7970 van hasonló áron, az az kicsivel olcsóbban mint a GTX960 4GB.
Így mivel hasonló áron van a két kártya, nem tudom hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!