Mi lehetne a legerősebb config az AMD FX-6300-al?
mostani config
CPU : AMD FX-6300 3.5GHz
videokártya: Sapphire Radeon R7 260X OC 2GB 128bit
RAM: 2 X corsair xms3 4gb 1600mhz ddr3
Táp: akyga akb1-600
alaplap : asus m5a78l-m lx3
Mit lehetne ebből kihozni hogy VR-ready legyen?
am3+ foglalatból nem tudsz kihozni VR ready gépet
talán ha veszel egy 8350et és jól meghúzod de ahoz kell egy combosabb hűtő sőt új alaplap is kéne szóval már nem éri meg
Teljesen új konfig kell ha vr ready gépet készülsz csinálni
azért ennyire nem kell szidni az FX-et,azzal nincs baj.ellenben a lap harmatgyenge FX alá a chipset miatt(és az FX-ek lelke a jó lap+tuning).
tápot most szedd ki,és a legközelebbi szemetesbe helyezd el.
ha ezek rendben vannak,akkor ahogy írták:jó nagy hűtőt rá,felhúzni 4.5 - 5 GHz-re,meg egy erős VGA-t alárakni.
a procival nincs gond...FX-4350 is rajtavan a VR támogatási listán ha jóltudom.kellően meghúzva erős cucc az még ma is.
kérdező,ahogy írtad nagyjából dobhatsz mindent a procin,ramon kívül.
Gigabyte GA970A-UD3 lapom volt nekem régen,5GHz-et simán vitte nyitott házzal egy TX3-EVO mellett az FX-6350-em.Táp egy FSP Epsilon 700W,vidikari meg egy HD 6970 volt.a gpu mindig 99%-on volt,én nem láttam semmiben bottleneck-et,pedig fullhd-ban játszok,illetve ahova kevés a 6970 ott 1280x1024-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!