Melyik laptopot adjam el?
Figyelt kérdés
Van 2 laptopom, de az egyiket el akarom adni. Ti melyiket adnátok el?
A.
Acer Aspire e1 571
Core i3 2348m
hd3000
4gb ram
500gb hdd
eredeti win 8
B.
Dell E5520
core i3 2310m
hd3000
4gb ram
250gb hdd
eredeti win7
2016. márc. 13. 22:59
1/7 anonim válasza:
Ha csak el akarod adni mert felesleges, akkor a 2.-at adnám el, egy kicsit gyengébb, én azt adnám el, viszont ha a pénz kell akkor az 1.-t, nincs sok külömbség köztük
2/7 A kérdező kommentje:
Igazából pénz is kell, de inkább azért adom el az egyiket, mert felesleges. Egyébként olyan 55k-ért adnám mindkettőt. De én is a másodikon gondolkodom. Köszi.
2016. márc. 13. 23:09
3/7 anonim válasza:
Ja a 2.-at... Eredeti Win 7... Már akkor elég régi, azt add el!
4/7 anonim válasza:
Az Acert adnám el sürgősen, mert alapvetően a márka miatt rohamosan veszít az értékéből, a Dellhez képest erőteljesebben. A Dellekre később is lesz kereslet, állapottól függetlenül.
5/7 A kérdező kommentje:
Eddig 2:1, ha jól látom. Hát nem tudom, az igaz, hogy az Acer újabb, viszont silányabb is, már ami az anyaghasználatot illeti, viszont jó gép összességében ez is.
2016. márc. 14. 13:15
6/7 A kérdező kommentje:
A Dell 2011-es, az Acer 2013-as.
2016. márc. 14. 15:34
7/7 anonim válasza:
Akkor egyértelmű: add el a Dell-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!