Mennyire éri meg megvenni a jobbat? AMD A8-7600 vagy A10-7800?
Helló mindenki. Gép csere lesz a közeljövőben és nem tudom, hogy meg vegyem-e az A10-est, ami 150€ ellenben az A8-assal, ami 100€. Nem akarok sokat költeni (ezért is akarok AMD-t) és értem én, hogy a drágább jobb, de mennyivel? Miben nyilvánul meg a drágább teljesítménye? Videó kártyát, nem akarok venni.
Vagy várnom kellene, míg kijön a DDR4-es AMD alaplapok?
Mostani gépben DDR2-es ramok vannak és mindíg botránykozok, hogy mindenki más gépe gyorsabban futtatja a böngészőket. Na mondom elég és újjítok valamit (ugye cserélni kell mindent szinte). Lénygében netet használom jobban. Játszani nem játszok semmit, mert nem menne. Az A8-assal meg van pár videó fent, hogy miket játszanak, szerintem durva. Csak hátha sokkal "kifizetődőbb" lenne az A10.
A DDR4-es alaplapokról nincsen semmi hír? Kérdeztem üzeltekben és felének én mondtam, hogy létezik ilyesmi...
A válaszokat köszönöm.
Értem. Akkor várok még egy kicsit és majd meglátjuk, hogy árban ez mit fog jelenteni. Remélem, nem akarnak méreg drága processzorokat kiadni.
Köszönöm az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!