Fekete monitor és nincs hibaüzenet, mégis mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Akármilyen játékot inditok el ,egy idő elteltével fekete monitort kapok,menet közben,de csak néhány másodpercre,utána meg minden oké egy időre. Némelyik játéknál már a menüben elmegy a kép és vissza se jön,de a játék közben fut,csak ugye nincs kép(hangot hallom hogy megy+érzékeli az egér tevékenységet is). Videokártya illesztőt már frissitettem,de ne msegitett.2016. márc. 13. 14:41
1/3 anonim válasza:
Elég erős a tápod? Én úgy tudom, hogy akkor van ez, mikor nagy a teljesítmény és nincs ami fedezze.
2/3 A kérdező kommentje:
Hol/hogyan tudom ezt ellenőrizni,hogy elég erős-e?
2016. márc. 14. 10:01
3/3 anonim válasza:
Én próbálnék kérni kölcsön (ha van, aki beleegyezik) egy márkás erősebb tápot vagy, ha van egy gyengébb graff kártyád, akkor azzal próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!