Vannak olyan magyar youtube csatornák ahol hardereket mutatnak be?
Figyelt kérdés
egyedül a vr techet ismerem de az nem jó, mert kevés videó van és mindig milliós-százezres csúcshardvereket mutatnak be, ami nem érint engem.2016. márc. 13. 13:48
1/7 anonim válasza:
Az Otherworld is szokott, és a KockaTV, de ő 4 hónapja nem csinál semmit, előtte rendszeresen voltak videói.
2/7 Lord Hidan válasza:
Az Otherworld "Jó"-nak mutatott be egy radium pc-t több csidejót se néztem többet tőle
4/7 Trevor. válasza:
Régebben volt a hardver-teszt, de sajnos már nem csinál(nak) videót: https://www.youtube.com/channel/UCZkgmjGQW4pZS_P0Y93yQyg
Más magyart nem nagyon tudok, pedig szerintem lenne rá igény, csak pénz nincs, mint mindig.
Külföldi közül csak LinusTechTips, amit nézni szoktam.
5/7 Lord Hidan válasza:
Igen hardvertesztet akartam írni énis elég jó videói voltak ahányszor kinéztem valamit nekik pont volt róluk teszt
6/7 A kérdező kommentje:
igen a hardvertesztet néztem régen én is. Otherworld meg egy élménymagazin akik, csak néha vannak hardver videók de azokat is élmény alapján mutatják be, meg nem is értenek hozzá.
2016. márc. 13. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!