Zárt rendszerű vízhűtés átépíthetô?
Üdv mindenkinek.
Vízhûtést tervezek venni, de csak CPU ra. Nem tudom eldönteni, zárt rendszerût vegyek, vagy legyen Custom, de az amivel szebb is, annyival drágább is. Arra gondoltam, vennék egy zárt rendszerût, és az kapna átlátszó csöveket, egy pumpát és reservoir t. De láttam olyat, hogy mikor a srác levette a csövet a radiátorról, szépen elspriccelt a folyadék, tehát nyomás alatt volt. Kell bele ez a nyomás, vagy az csak valamilyen probléma miatt keletkezett? A radiátor maradna, és a CPU blokk is hasznos lenne, bár az tartalmaz egy beépített pumpát, nem tudom az zavarna e neki. Ha esetleg igen, akkor ki lenne iktatva a lapátos kerék, így gond nélkül áramlana a víz. Azért gondoltam erre, mert így stílusosabb lenne, mint egy zárt rendszerût használni. Nektek mi a véleményetek, melyik megoldás lenne ésszerûbb, vagy egyáltalán át lehet e építeni egy zárt rendszerût custom má? Vagy eleve legyen Custom vásárolva? Hozzáteszem, minimum egy i5 4690k hoz kellene (OC szóbaesik), de talán egy jobb i7 re lesz rátéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!