Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel a géppel mekkora részlet...

Ezzel a géppel mekkora részletességgel tudnám játszani a mai játékokat, illetve mennyire tervezzek vele hosszútávra? Gamer felhasználás,1920:1080 -as felbontás.

Figyelt kérdés

Alaplap: Asrock H170M PRO4S

Processzor: I5 6500 alap órajel.

RAM: Kingston 2x4GB DDR4 2400MHz HyperX

VGA: Gigabyte GTX 980 4GB

HDD: 2x Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX

Mindezek mellett egy Be Quiet 500W System Power, és egy Zalman Z3 PLus-ban elhelyezve. Mielőtt bárki mondaná, hogy huszárkodok, mert úgyis tudom, hogy hogyan fut, annak mondom, hogy gondoltam hogy nem medium 30 FPS, de kíváncsi lennék, hogy egy ilyen konfig tényleg meddig lenne elég

2016. márc. 13. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
hát az ilyen "tomb raider (2016), need for speed (2015), gta 5"...szóval az ilyen mai játékokhoz a proci alap órajelen egy kisit gyenge (egyébként ahogy tudom ennek a procinak a max tuningja 3600mhz és az nem tudom hogy az alap hűtővel megy-e) 4gb Vram...hát annak sok értelme nincsha csak nincs több monitorod is amit kezelnie kéne....egyébkénnt a többi az jó :D....nem azt mondtam akkora nagy hátrány ha van 4gb Vram-od,de nekem is egy n-vidia geforce gtx750ti kártyám van (2gb gddr5) és az is elég mindenre ...:)
2016. márc. 13. 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
egyébként szerintem egy amd a10 5800 4x3800mhz (23000ft) (egyébként a max tuningja 4200mhz)meg egy és az a max elmegy egy cooler master hyper tx3 evo hűtővel (7000ft)......nekem is ilyen va van és a gtx 750 2gb gddr5 kártyával meg 8gb ddr4 kingston hyper x fury rammal én eddig nem tlálkoztam olyan játékkal ami kifgott volna a :D
2016. márc. 13. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
"kifogott volna a gépemen"
2016. márc. 13. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
egyéként szerintem egy kicsit jobb procival sokáig jónak számítana a géped...mert az hogy a proci több szálon fut (pl.intel core i5 4 mag 6 szál)az a játékoknál semmit nem jelent legfeljebb az irodai munkában
2016. márc. 13. 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jó lesz, az előző válaszolóval ne törődj, nagyon elkalandozott miközben azt se tudja melyik kérdésre válaszolgat.
2016. márc. 13. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:

A "meddig lenne elég" kérdésre nem lehet érdemben válaszolni. A hardverpiac gyorsan fejlődik, és rajtad is múlik, hogy mennyire vagy kompromisszumképes. Na meg, a játékok optimalizáltsága is szempont.

A videokártya az, ami a leggyorsabban elavul. Két-három évre is alig mernék tervezni, hogy minden játékban megőrizné a max beállítások melletti 60 FPS-t.

Egyelőre (nagy valószínűséggel) mindent igen szépen, a legmagasabb beállítások mellett futtatna. Egy-két játéknál nem árt "finomhangolni" a beállításokat. De nézz meg YT-n egy-két videót, hiszen azt se tudjuk, mivel akarsz játszani konkrétan.

Illetve, én még egy (minimum 120GB) SSD-t tennék bele (akár az egyik HDD rovására). Megváltoztatná az életedet.

2016. márc. 13. 11:57
 7/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Benceking21

#1 #2 #3 #4

ennek mi ertelme van igazabol? talan magad sem tudod?

kielemeznem a valaszaid de annak se lenne sok ertelme...

2016. márc. 13. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!