Ezzel a géppel mekkora részletességgel tudnám játszani a mai játékokat, illetve mennyire tervezzek vele hosszútávra? Gamer felhasználás,1920:1080 -as felbontás.
Alaplap: Asrock H170M PRO4S
Processzor: I5 6500 alap órajel.
RAM: Kingston 2x4GB DDR4 2400MHz HyperX
VGA: Gigabyte GTX 980 4GB
HDD: 2x Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Mindezek mellett egy Be Quiet 500W System Power, és egy Zalman Z3 PLus-ban elhelyezve. Mielőtt bárki mondaná, hogy huszárkodok, mert úgyis tudom, hogy hogyan fut, annak mondom, hogy gondoltam hogy nem medium 30 FPS, de kíváncsi lennék, hogy egy ilyen konfig tényleg meddig lenne elég
A "meddig lenne elég" kérdésre nem lehet érdemben válaszolni. A hardverpiac gyorsan fejlődik, és rajtad is múlik, hogy mennyire vagy kompromisszumképes. Na meg, a játékok optimalizáltsága is szempont.
A videokártya az, ami a leggyorsabban elavul. Két-három évre is alig mernék tervezni, hogy minden játékban megőrizné a max beállítások melletti 60 FPS-t.
Egyelőre (nagy valószínűséggel) mindent igen szépen, a legmagasabb beállítások mellett futtatna. Egy-két játéknál nem árt "finomhangolni" a beállításokat. De nézz meg YT-n egy-két videót, hiszen azt se tudjuk, mivel akarsz játszani konkrétan.
Illetve, én még egy (minimum 120GB) SSD-t tennék bele (akár az egyik HDD rovására). Megváltoztatná az életedet.
Benceking21
#1 #2 #3 #4
ennek mi ertelme van igazabol? talan magad sem tudod?
kielemeznem a valaszaid de annak se lenne sok ertelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!