"Gamer" laptop, melyiket választanátok? Esetleg mást? (250k környékén)
Főleg játékra lenne. Azért nem PC-t szeretnék, mivel sokszor utazok, így kevésbé lenne kihasználva.
Az alábbi laptopokat nézegettem:
ASUS G551JW-CN214D:
Asus X550JX:
LENOVO IDEAPAD Y700 GAMER:
Melyiket választanátok, és miért? Esetleg mást?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
ezek valóban nagyon jók! viszont a lenovo-t választanám: videókártya:szinte túl jó :)
proci:jó
vinyó:nagyon gyors
kijelző:ips kijelző
ha opit tudsz magadnak tenni rá akkor kiváló
a radium mint üzlet a nem ajánlott boltokat erősíti
az asus x szériás gépeinél az anyaghasználat szörnyen rossz, illetve a hűtés is, az erősen kerülendő
a lenovonál a garanciáztatás rémálom, kritikán aluli, nem mellesleg az a vga gyengébb mint a másik asusban lévő gtx 960, nem beszélve a prociról
az asus g551-nél egyetlen gond van, hogy a fém burkolat miatt a wifi elég gyengén muzsikál, viszont minden más téren fényévekkel jobb mint a másik kettő gép
az n551 ugyan ez egyébként, csak másik kinézettel
Köszönöm a válaszokat! Ment mindenkinek a zöld :)
Várom még a mások véleményét is!!!
Több szálon jó, de magonkénti teljesítménye gyenge a mostani Intl-ekhez képest.
G551/N551-et én is csak ajánlani tudom (nekem pont ez modell van, mit linkeltél)
játékhoz felesleges olyan proci, és le se tudja hűteni, ebből adódóan annyira visszaveszi az órajelét, hogy gyengébb lesz az az i7 mint a g551-ben az i5
mellesleg azt írja a kérdező hogy FŐKÉNT játékra, szóval nem csak arra, ebben az esetben nyilván előnyösebb egy gtx 960+i5 páros mint az amd variáns, plusz a cf-et nagyon sok játéknál ki se lehet használni jelenleg, nem éri meg a kínlódást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!