G3258 vagy G4400?
Figyelt kérdés
Játékra, alap órajeleken. 8 GB ram s mondjuk egy GTX 960 társaságában melyik a jobb?2016. márc. 12. 20:53
1/8 anonim válasza:
G3258,de csak akkor,ha veszel egy Z-s lapot és magasra húzod az órajelét.Másképp nem éri meg játékra egyik sem.
2/8 anonim válasza:
G3258-at egy H81-es lapban is lehet gond nélkül húzni, bár én inkább a G4400-at venném. Vagy ami jobb lenne, az egy 4. vagy 6. generációs i3 + GTX 950, így kiegyensúlyozottabb lenne a gép.
3/8 anonim válasza:
Alap órajeleken semmikép se,egy kicsit meg kéne azért húzni egy GTX960 mellett hogy jó legyen.Ha már lehet akkor G4440 inkább.
4/8 anonim válasza:
#1-es vagyok
Off:
B85-ös lapban is lehet cpu-t húzni?
azt hittem,csak a Z-s lapokban lehet és ezért vettem
b85pro4-be I5-4590-et 4790K-helyett
5/8 anonim válasza:
Az attól is függ hogy mennyire bírja a lap stabilan de ez a táptól is.Egy I5-öt/I3-at/I7-et illik Z-s alaplapba húzni,de a Pentium-okat/Cerkákat lehet húzni kisebb alaplapba is ahogy régebben is lehetett mert eleve nem is lesz sokkal több a fogyasztásuk és mégiscsak 2 szálat kell csak meghúzni és nem 4-et mondjuk én nem állnék neki kísérletezni.
7/8 anonim válasza:
60%-os válaszadó: Igen lehet húzni, ha képben vagy a hardveres hírekkel, akkor tudhatod, hogy a furmányos alaplapgyártók (főleg az Asrock) mindig kitalálják, hogy lehet a legtöbbet kihozni egy Hxx vagy Bxx chipsetes alaplapból. Nekem az asrock H81M HDS alaplapomon egy i5 4460 csücsül (tavaly szeptember óta), sose volt olyan, hogy a lap gyenge volt a proci, ez a jelenség inkább AMD FX + gagyi olcsó 10 ezer forintos lap kombónál kerül elő. A táp minősége is fontos. Nekem a Thermaltake Hamburg 530w tápom valószínű overkill a konfigomhoz (i5 4460, gtx 950, asrock h81m hds, 10gb ram). Az alaplapom az egyik legolcsóbb s1150 alaplap volt tavaly, egy húzott Penyát bőven elbírna. Húzott i5-öt nem biztos, de az már amúgyis a spórolás egyik durva véglete, amikor az ember 70-ért megveszi a drága procit, plusz 10 ezret meg nem rakna bele a keretbe zxx-es lapért... xD
8/8 anonim válasza:
lap gyenge volt a proci
lap gyenge volt a procihoz***
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!