Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit vegyek? Playstation 4...

Mit vegyek? Playstation 4 vagy erős videokártya?

Figyelt kérdés

Van egy kb 4 éves konfigom (i5 2500k, 8gb ram, 120 ssd, 500 hdd) de videokártya nincs benne.

Szerintetek vegyek bele valami jó videokártyát vagy jobban járnék egy PS4-el?

2016. márc. 12. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Videókártya.

Ps4 et ha veszel is, akkor játékot is venni kell hozzá..

2016. márc. 12. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Az attól függ, egy jó videókártya nyilván jobb ha a számítógép többi alkatrésze is elég jó.

Viszont ha az ismerettségi köröd mondjuk nagy része PS4-ezik akkor nyilván azt kéne megvenni.

2016. márc. 12. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
A konfigod simán jó egy 960-hoz, ami eleve olcsóbb a ps4-nél és szebb grafikát kaphatsz, persze ha van egy faja fullhd ips monitorod. Illetve egyéni preferencia kérdése, hogy bill.+egér vs. Controller. Én személy szerint mindkettőt kedvelem, játeka válogatja mihez mi jobb.
2016. márc. 12. 14:40
 4/10 Lord Hidan ***** válasza:

# +1 ű

Teljesen jó kis géped van egy jó vga-val szépen mennek rajta a mostani játékok

2016. márc. 12. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:

géphez is kell venni játékot.. persze ott a g2a de az se ingyen van még ha olcsóbb is

igazából ahogy neked jobban tetszik attól függően hogy van-e olyan játék ami nem minden platformon van és szívesen játszanál vele.. egy ps4 áráért komoly vga-t lehet venni és a gépedben is van annyi potenciál hogy még évekig kiszolgáljon normál beállításokon fullhd-n.. viszont a konzolban még mindig ott az előnye hogy csak leülsz mellé beteszed a lemezt és megy a játék míg a pc-nél sokszor optimalizálási hibák vannak(bár mostanság már a konzolnál is megesik néha) esetleg rossz a portolás miatt szívsz és hetekig ki se tudod próbálni a játékot amit a konzolosok már végigvittek

2016. márc. 12. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Torrent oldalrol te meg nem hallotal?
2016. márc. 12. 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Miről beszéltek? Mostanában legújabb jóféle játékokat se lehet már letölteni (denuvo védelem), itt is meg kell venni a játékokat pc-n, DE Ps4 hiába drágább a játék ELTUDJA ADNI, és ha jó üzletel akkor csere-bere alapon 0ft tud egy másik játékkal játszani, vagy 2-3ezer ft veszteséggel vesz egy másikat, ezt pc-n nem lehet megtenni, megveszed steam,uplay 10ezer ft vagy többért és ott fog "porosodni"..., nyilván g2a és más oldalról lehet várni az akció hogy majd 4-5ezer ft megveszi de az fél év minimum.

Szóval én azt mondom PS4, de a kontrollert nem lesz könnyű megszokni egér+bill után, és fps játékoknál elég nehéz lesz megszokni.

2016. márc. 12. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Csakis gép !
2016. márc. 12. 16:25
 9/10 anonim ***** válasza:

te meg valószínűleg még soha nem programoztál így nem értheted(de lehet nem is dolgoztál még ezért gondolkozol úgy mintha minden ingyen járna)..

egyébként követem a híreket és a 3dm azt terjeszti hogy amint feltörték az új denuvo-t(ők törték fel a régit is) 1 évig szünetelnek mert ha jól tippelik akkor 2 éven belül már nem lesz lehetőség feltörni a pc-s játékokat

2016. márc. 12. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha van egy jó monitorod akkor vga...

De ps4 et is tudom ajánlani...nyílván nem olyan szép de van akit ez nem izgat...nekem is ps4 van és tök jó...használt játékokat 5-10 ezerért veszem aaa címeket szóval nem nagy pénz a játék se.

De ahogy írták előttem, ha haverjaidnak ps/xbox van akkor azt vedd ami nekik is van , hogy tudjatok játszani.

2016. márc. 14. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!