Asus strix gtx 980 dc2 oc vinné uhdban high very high grafigán a játékokat?
Figyelt kérdés
pl. gta v, far cry 4,#gttx 980 #asus strix gtx 980 #NVidia gtx 980
2016. márc. 11. 17:26
1/8 anonim válasza:
Jelenleg semelyik 1 kartyas rendszerrel nem elvezhetoek a mai jatekok uhd magas grafon.
2/8 anonim válasza:
Ez a kártya FHD-ra van tervezve High beállítások mellett.
3/8 anonim válasza:
Inkabb ultra azert megis egy 980 ezekbe a jatekokba meg siman viszi ultran ha 4k ba nem is
4/8 A kérdező kommentje:
wqhd ba még viszi?
2016. márc. 11. 17:39
6/8 anonim válasza:
FHD-re való ahogy felettem is írták,talán bírná a magasabb felbontás is,de ha már UHD-ra tervezel akkor oda egy VGA nem lesz elég.Oda már 980Ti SLI,R9 295X2/R9 Fury X CF kell.
7/8 anonim válasza:
#2-es vagyok
Bocsi,980 helyett 960-at olvastam.Ez egy high-end kártya,FHD-ban mindenre elég max beállítással,Felette már kompromisszumosan,4k-ra már nem nagyon ajánlott,bár a legtöbb cím low-mediumban még elmenne rajta.
8/8 anonim válasza:
Azért Highon se kell félteni a GTX 980-at. 4K-ban ott is megujjazza az összes játékot csak hát nem 60 Fpsssel
https://www.youtube.com/watch?v=gfK0Yr1xTFo de 30 FPS majdnem minden játéknál megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!