A 3200 DPI-os egér az jónak számít?
Figyelt kérdés
A mostani egerem kezd elromlani... ezért elhatároztam, hogy beruházok egy új egérre. ÉS ha már új egér legyen egy kicsit jobb. Szóval a A4tech V8m-et néztem ki a mi 3200 DPI-vel rendelkezik. A kérdésem az, hogy egy ilyen egér elég jó a CS:GO-hoz? a válaszokat előre is köszönöm!! :D2016. márc. 10. 18:31
1/8 anonim válasza:
Tudod kényelmesen, precízen kezelni 3200DPI-n? Akkor igen.
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy megkérdem... de pontosan, hogy érted hogy "precízen"?
2016. márc. 10. 18:37
3/8 anonim válasza:
Hát nálam már a 2000DPI is sok ezért le szoktam venni mert ha ott véletlen megmozdítom az egeret háromszor körbe fordul a csóka CSGOban :D Bár lehet csak nekem nincs hozzá érzékem.
4/8 anonim válasza:
1200DPI-n jatszom, nem nagyon erdekel mennyit tud maxon az eger, csak a szenzora legyen pontos.
5/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem, olyan fontos a DPI. Köszönöm a válaszokat! :D
2016. márc. 10. 18:49
6/8 anonim válasza:
A DPI csak az érzékenységét határozza meg az egérnek, minél nagyobb a DPI, annál több képpontot mozog a pointer az egér 1 egységnyi elmozgatásra. (Dot Per Inch - képpont per hüvelyk). Akkora DPI a jó, amihez hozzászokik a kezed. Ha te hozzá vagy szokva ahhoz, hogy nagyon érzékeny az egér, és nagyon kis mozdulatokkal kell kezelni, akkor a magas DPI jó neked. Ha azt veszed észre, hogy rendre túlhúzod a pointert azon, ahova célozni akarsz vele, akkor feltehetőleg alacsonyabb DPI-vel kéne használnod.
7/8 anonim válasza:
a 3200 dpi az általában iterpolált dpi, ami nem jó.
fent az összefoglalóban minden szépen le van írva
8/8 A kérdező kommentje:
Ahan... értem :D ment a pacsi mindenkinek!!
2016. márc. 11. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!