Milyen teljesítménybeli különbség van a quadro és a többi "GAMER" videókártya között?
#3 +1
Most akartam linkelni ezt a videót... :D
Nem alkalmas. Alapvetően lehet rajta játszania van néhány játék amit támogat is, de teljesítményben jelentősen alul marad bármilyen gamer kártya teljesítményéről.
Én egy Quadro K5000-ret és egy Quadro FX 4800-ast használok Visual munkára.
Alapvetően ez a két kártya lehet , hogy még renderelésben is lassabb mint mondjuk egy 1080 Ti. Viszont azonos üzem idő alatt fele annyi hibát vét mint egy sima gamer kártya. Grafikai hibákat nem ejt, és az üzemideje nagyjából örökké és egy nap.
676.000 forint volt a K5000 viszont én nagyon meg vagyok vele elégedve. 3 éve van nálam és egyszerűen imádom használni. Játszani is lehet vele ha valaki nagyon akar, de nem arra való.
Amiben különbözik : Amikor gyártják a sima Nvidia kártyákat azokat a lapokat amik sokkal jobban sikerülnek leveszik a gyártó sorról és felhasználják nVidia Quadro kártyákhoz. Illetve nVidia Quadro mellé csak nVidia Quadro kártyát betenni semmi GeForce magú kártyát nem tűr meg maga mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!