Attól hogy nem küldenek a pcx-esek levelet hogy következő napon hozzák, attól hozhatják következő napon a megrendelt terméket?
Figyelt kérdés
2016. márc. 10. 16:23
1/5 anonim válasza:
Attól függ mikor rendelted és van e készleten.
2/5 A kérdező kommentje:
Kedd este rendeltem, és az 1-2 napos elérhetőségnél gondolom van raktáron.:D Szerinted akkor van rá esély hogy holnap kihozzák? Egyébként szerda reggel 10 kor "igazolták" vissza hogy megkapták a rendelést.
2016. márc. 10. 16:40
3/5 MGéza válasza:
Ne türelmetlenkedj. Az 1-2 nap azt jelenti hogy épp nincs, de hamarosan készlet fut be hozzájuk. Szerintem ki fogod bírni addig.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jött a levél hogy holnap jön. Egyébként azért kérdeztem mert a hosszú hétvégére kell az új egér csak mert a régi tönkrement és hát igen, kocka élet.:D
2016. márc. 10. 17:12
5/5 anonim válasza:
holnap megkapod hacsak a futár nem sumákolja el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!