Másnak is volt már gondja az egér méretével, mikor új egeret vett?
Figyelt kérdés
Azt hittem,hogy mind nagyjából egyforma méretű,és nem is foglalkoztam vele.Bementem a boltba,és megvettem.Itthon meg nézem,hogy milyen kicsi. Úgy 3-4 centivel hosszabbnak kellene lennie,hogy kényelmesen nyomkodhassam a gombokat.Nincs nagy kezem,meg az ujjaim sem hosszúak,de ez olyan mintha gyerekeknek készült volna.
Csak internetezéshez akartam egy olcsó egeret,de ezzel még azt se lehet rendesen.
2016. márc. 10. 16:01
1/3 anonim válasza:
Néhány napja vettem én is egy ilyen kicsi egeret. De ha továbbra sem duplázza vagy triplázza meg az egyetlen kattintást ahogy a régi tette még kicserélt mikrokapcsolóval is, akkor nem baj ha kicsi.
2/3 anonim válasza:
Tobbfelekeppen lehet fogni egy egeret. Ha valaki a tenyeret az egerpadon pihenteti, es csak az ujjhegyeivel mozgatja kis helyen az egeret, annak nagyon kicsi eger is tokeletes.
Te viszont a tenyeredet az egerre teszed. Erdemes a boltban egervalasztas elott kiprobalni a termekeket, akkor nem nyulsz melle.
3/3 anonim válasza:
Nekem a suliban van ilyen bajom. Az ottani egerek iszonyat kicsik, mert cserélték, és használhatatlanok. A tanárok mindig behozzák a régebbi speedlinkes nagyobb egeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!