Mennyi lenne ennek a gepnek a havi fogyasztasa? Hogyan tudom kiszamolni?
-I5-4460
-Gtx750 ti 2gb vagy gtx 950 gaming 2gb
-z97 anniversary
-8gb furyx hyper 1600mhz
-chieftec, fsp, vagy valami hasonlo 450-500 tap (kesobbi fejlesztesek miatt ekkora)
-wd10ezex hdd
-zalman z3 plus 5beepitett ventilator
tapbol amiket irtam azok kozul kene valogatnod ha tenleg semmi komoly nem lesz fogyasztas teren (960+6500 nem az)
akkor boven megfelel a BQT L8 300 (Pure Power) is, es nem is tul draga, persze a SS Gold meg SF Gold tap premiumabb kategorias... veluk egyszinten a BQT E10 400 (Straigth Power) van sajnos 300/350 nincs belole
kifoghatsz barmibol hibasat, de azzal ha valami gyengebb minosegut valsztasz nem zarod ki hogy ne legye hibas, nagy teljesitmenyut meg azonos arban csak a minoseg rovasara tudsz valsztani
alaplap jo lenne es araert elegy
amugy annyira nem lenyeges ha ugyis Skylake (1151 re valtasz majd)
de en igazabol semmi ertelmet nem latom i5 4460 t levaltani 6500 ra, ha azonos platformon lennenenk akkor még csak csak de mivel ram es lap csere is kell igy tul pazarlo
mar most kene 1151 platformra epitkezned, mivel akar i3 6100 at is vehetnel most vagy Pentium G t ha ugyis kesobb 6500 ra valtsz
sokkal jobb UPgrade amit en irok mint amit te tervezel (4460 >>> 6500)
BQT E10 400 belefer
ha gephaz sima feluleten lesz es nem lesz korbezarva se akkor s tap szelozese (igy strapabirasa) miatt egyaltalan nem kell aggodnod a gepddel hiszen majd 960 al vagy 970 vagy ujabb szerias hasonlo fogysasztasuval nagyjabol felig lesz kihasznalva a tap legjobb/legosszabb esetben is vagyis igy a strapat minosegileg es nem teljesitmenyileg kell birnia
de ezt irtam eleg sokszor meg gondolom mar tobb kerdesedre is
egy eleg reszletes teszt errol a taprol de nem angol se magyar
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!