Milyen i3-as laptopot vegyek wowra és hasonló kisebb gepigényü játékokra?
Nem laptop nem játékra van fujj köpöd ki.
Azért alacsony az órajel, hogy kevesebbet fogyasszon a gép ezért bírja huzamosabb ideig telepről.
Vegyél mégeggy asztalit de nehogy laptopot mert abban az árfekvésben ami neked kell NINCS JÁTÉKRA TERVEZETT.
Ezek már sokkal újabb processzorok, mint a Athlon 64-ed.
Hasonítsd csak össze egy hasonló órajelű korszerűbb Intel-lel.
#1 Nem is írt árat....
Nyilvánvaló hogy az asztali jobb ezzel nem mondtál újat, nem vagyok otthon a notebookokban de egyértelmű hogy ha máshol szeretném használni pl páromnál akkor ez nem lehetséges mert ugye asztali gepet nem fogom harcolászni...
Alsó kategóriát nézegettem azok az i3-asak úgy néztem, lehet wow és hasonló online játékok még egy közép kategóriás laptopon sem mennek jól nem
Ha van benne egy középkategóriás VGA ("videókártya"), akkor nem lesz vele gond. Jah, és kerüld az U-végű i3-as processzorokat, M-végűt keress.
Az én laptopomban Intel i5-3230M processzor van és a VGA egy Nvidia GeForce GT 740M. A tauri wow-val nem volt gond, mostanában meg terázom.
VGA-ból a 710M/720M/820M/920M és társaik felejtősek. Egy jó '40-essel már nem lesz gond szerintem.
GTA V gépigénye pont hogy nagyon alacsony, és még mindig nem írtál keretet.
i3-as gépek, 100k-tól 500k-is terjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!