Valóban bele lehet ezt tenni?
Figyelt kérdés
LINK: [link]
Nemsoká lesz egy Fujitsu Siemens Amilo Minim amiben ugye gyárilag 1 Gb RAM van. Én úgy tudtam, hogy ez a maximum méret, amit elfogad. Viszont láttam már bele 2 Gb-osat is, illetve használtan láttam olyat is, amit 2 Gb RAM-mal hirdetnek és most találtam ezt. Elvileg ez a 4 Gb-os modul kompatibilis ezzel a géppel, ez valóban így lenne? Szeretnék biztosra menni, mert nem egy olcsó darab és nem szeretném potyára megvenni. Köszönöm a válaszokat
2016. márc. 8. 21:46
1/2 anonim válasza:
Ez a memoria a gep ertekenek masfelszereset jelenti...
A helyedben nem vennek bele 4GB-ot, kulonos tekintettel a 32 bites, 1 magos es harmatgyenge Atom N270-es processzorra.
2/2 A kérdező kommentje:
Javítok: Az árából kifolyólag maximum 2 Gb-osat vennék bele, az jóval olcsóbb. Én arra volnék kíváncsi, hogy valóban bele lehet-e tenni és valóban felismeri-e a gép?!
2016. márc. 9. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!