Szerintetek milyen ez az összeállítás? (nem összerakot)
Játékra kellene. (legújabb játékok nmagas grafikával) Meg programozáshoz: Sima programozás talán unreal engine meg hasonlók illetve talán még 3D-s programozás Informatikusnak tanulok szóval játék mellett erre is használnám a gépet. Meg majd egyetemre ha ott tanulunk komolyabb dolgot.
Alaplap: MSI B150 GAMING M3 alaplap
Processzor: Intel Skylake Core i5-6600K 3.5GHz LGA1151 Processzor
Hűtő: Cooler Master Seidon 120V V2 RL-S12V-24PK-R2
Videókártya: MSI GeForce GTX 970 4GB GDDR5 256bit PCI-E (GTX 970 GAMING 4G) Videokártya
Memória: Kingston 16GB (2x8GB) DDR4 2133MHz HX421C14FBK2/16
Tápegység: Thermaltake Smart SE 730W SPS-730M
HDD: Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX
SSD: Kingston SSDNow V300 2.5" 240GB SATA 3 SV300S37A/240G
Ház: Deepcool Kendomen
Ez így kb: 325 000FT Szerintetek megéri illetve jó lesz a modernebb játékokra meg hasonlókra vagy min kéne változtatni benne? Illetve meddig fogja kb vinni a játékokat maxon/highon?
SLI meg CF alapvetően komoly munkagépekre lett kitalálva. Játékra teljesen felesleges. Ha viszont van benned affinitás, hogy több millió ismeretlenes egyenleteket oldjon meg a géped, esetleg több tíz/százezres alkatrészes gépeket törjél szanaszét, akkor kell. Esetleg többórás, 100+ fénytöréses videó lekonvertálása programból filmmé.
Én 3 monitort használok gtx 970nel és eddig minden játék 60 fps-sel futott fullHD-ban drop nélkül, miközben a másik kettőn netezek+ filmezek. 980 Ti nehogy már kevés legyen.
Ha van rá keret, vegyél 980 ti-t, de nem kell sli-be kötni, bőven elég maga a kártya. MSI meg CF támogatottságú, tehát amúgy se menne az SLI (játékra meg felesleges is).
A leírt változtatásokkal (táp, ssd, alaplap, esetleg hűtés) teljesen jó gép lesz.
De mint írtam, nekem 970 mindent futtat gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!