Ajánlanátok az alábbi konfighoz alaplapokat?
AMD X8 FX-9370
Nvidia GTX 960
8gb 1600Mhz DDR3
Valami olcsó alaplapot keresek hozzá. Első AMD-s buildem lessz szóval nemigazán értek még hozzá hogy egy sima egyszerű AM3+-os alaplap ilyen 15e ft-ért megteszie vagy egy komolyabb kellene hozzá mert azok meg árban nemhogy duplája de láttam 3-4x annyiért is.
Egy fx9xxx-hez 15 ezres lappal semmire sem mész , minimum a 30 ezres kategóriába keresgélj.
Pl:GIGABYTE GA-990XA-UD3 R5
De kell hozzá egy komolyabb cpu hűtő is 10-12 ezer forintért minimum.
Egy brutálisan stabil táp , minimum 20 ezer ft.
Ennyiért már haswell i7 konfigot kapsz, ami jóval erősebb , de te tudod.
600W-os tápom van került 6k-ba...
Ha nemlenne elég tudok 800w-osat 12-ért.
Szerintem nem nagy összegek...
A proci került 40-be.
A vidikari 4gb-os változat. Került 50-be.
Ezen a processzor áron igen erősen kétlem hogy lehetne kapni egy 4.generációs i7-et amelynek megfelel a teljesítménye is...
És nem . Nemtudom :D
Mellesleg még a stock hűtővel is max 55fok volt (Stress tesztelve lett mielőtt megvettem)
Szóval igen... Hacsak nem akarom húzni. Márpedig nemigazán mert minek. Bőőven elégnek kell lennie a játékokhoz. Nemkell másik hűtő.
Az imént valahol olyat olvastam hogy az alaplapnak min AMD 970 chipsettel kell ellátva lennie...
Hát foggalmam sincs :D
600W-os tápom van került 6k-ba...
Ha nemlenne elég tudok 800w-osat 12-ért.
Mert azok aztán tényleg nagyon minőségi és stabil tápok lehetnek...
Használtak. Igen. De semmi baj velük. Mivel épp a 600w-os van a jelenlegi gépemben.
Sajnállak ha szerinted mindenből mindig új kell vagy ha szerinted az h használt egyet jelent azzal h sz*r...
Ment is a le értékelés az arroganciádra.
Egy szóval nem mondtam, hogy ami használt az sz*r lenne.
Csak azt, hogy ami olcsó és sok wattos, na az a sz*r.
A használt termékek már más kategória, ott tényleg lehet olcsón jót venni.
Jó rakjál mellé szar tápot , nem az én gépem ég le a gyenge védelem és instabil táp miatt.
Vegyél 970-es lapot a te cpu-dat fogja majd vissza , mert nincs normális vrm ellátása a tápnak és a lapnak.
Ne vegyél hűtőt , majd nyáron ha 85-90 fok lesz a cpu , akkor te fogsz elgondolkozni , nem én.
Te tanácsot kértél én adtam , ha nem fogadod meg és ellenkezel akkor az már nem az én gondom.
Tanács?
"Nemfogadod meg és ellenkezel"
Milyen tanács ez?! :)
A lakásomban 20fok körül van télen/nyáron...
És egyébként vissza olvasod te azt az őrült marhaságokat amiket ide írsz?
Komolyan mondom egyes emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!