Ti melyiket vennétek? Asus R9 280X vagy MSI armor x2 R9 380 2gb
Várhatóan jövőhéten tudok venni vga-t ez a kettő között gondolkodok mindkettő 50ezerbe kerül
Tudom hogy nagyjából hasonló a teljesítményük néztem teszteket videókat álltalában azonos teljesítmény néha az 280x jobb ritkábban a 380 vram is több a 280x-nek
Mind2re van még sok gari az msire valamivel több
Kicsit elvagyok veszve :D Hűtés annyira nem lényeg most az msi tudjuk hogy jó hűtéseket csinál, 280x-ből meg pont az asus csinálta a legjobb hűtést
#8 hat az vicces
sapphire nel is volt ilyen elrias 7970 nek nevezte meghozza a 7950 gpu s kartyat, es a sajat gyari kodja is 7950 hez tartozott
árnyalok szamarol megismerni melyik gpu (hankiirjak a shader ek szamat)
280 : 1792
280X : 2048 (kb. +14% al tobb)
compute egyseg is mas
280 : 28
280X : 32 (szinten kb. +14% al tobb)
en nem ugy tudtam hogy barmely Asus amd olyan jo lett volna, es itt is irnak panaszt, gariba viszakuldeseket olvasgasd el
persze hasznalt es garis peldanyrol van szo
1. hasznalt kiprobalt igy a hiba valoszinu nem all fent vele
2. ha megis akkor ott a gari
bar en hanyagolnam
280X tenleg brutalis szornykartya de igazsagszerint mi ertelme van? foleg ha valami problema lesz vele...
illetoleg ahova 280X ereje eleg ott mar 3GB viszont nem eleg sokszor
Dx12 re ha tervezel keszulni akkor midenkepp a 380 lenne jobb valasztas
Tesztet néztem róla ott az asus szereplet legjobbnak de közbe láttam ezt is " Szerpelt az oldalon már a hirdetés csak elmerültem a tesztelésben, egyetlen egy játéknál hangos a hűtés amit nem értek (World of Warcraft )
többinél normálisan müködik és artifactet nem tapasztaltam" ha egynél hangos később lesz több is
Marad a 380 ilyen árban bőven jó az is a többi 280x meg valamivel drágább próbálom olcsóbban kihozni inkább
Egyébként valamelyik hd 6970 is elvan írva 6950re vagy pont fordítva már nem emlékszek van egy pár ilyen
#14 azt mondjak hogy majdnem mind modingolhato (kapcsolhato) 6970 re ami 6950
mindket kartyat en meszirol kerulnem manapsag mar
dx12 t melesleg egyaltalan nem tamogatjak, de 7000 es alapokhoz kepest borzaszto elavultak manapsag
es nem beszelve arrol hogy 6970 rengeteget fogyaszt annyit mint 7950/7970
pedig ezekkel mai csucs vga kat is sokhelyen meglehet szorongatni
még egy 6970 messze van attol hogy szorongasson valamit is legfeljebb a biztositekot a villanyoraban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!