Automata4477 kérdése:
Elfutna a league of legends ezen a laptopon?
Figyelt kérdés
Intel® Core™ i3-5005U Prozessor (3M Cache, 2.00 GHz)
Intel HD Graphics 5500
4gb ram
Ha igen milyen beálitásokon és mennyi fps-el?
2016. márc. 5. 20:24
11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen fölösleges ezen veszekedni. Tudom mit akartam ezzel kérdezni a válaszolók is tudták csak te nem.
2016. márc. 14. 01:42
12/14 anonim válasza:
Szóval nem tudsz fogalmazni, és én vagyok a hülye. Értem. Kívánom, teljen jól az a több száz órád, amit erre az idiótaságra el fogsz pocsékolni.
13/14 anonim válasza:
te nethuszár. Most miért kötsz bele. Én is értettem, egy kis IQból simán ki lehet találni, de sajnos neked nincs...
14/14 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy rosszul fogalmaztem nyilván egy hülye idióta vagyok tudom, és igen élvezem azt a több száz órát amit beleölök ebbe az "idiótaságba".
2016. márc. 16. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!