Tágas alsótápos gépház PCX-ről, ami elfogadható áron van? (10-15k, esetleg picivel felette. )
Figyelt kérdés
Létezik ilyen?
A Raijintek Arcadia-t nézegettem, nagyon klassznak tűnik, viszont a tápom kábelei rettenet hosszúak, szerintem nem tudnám jól managelni a dolgot.
2016. márc. 5. 16:19
1/3 anonim válasza:
Zalman Z3/plus,Zalman Z9,Zalman Z12
2/3 Lord Hidan válasza:
Nekem egy deepcool dukase házam van a táp nem látszik benne így el lehet rakni a fölös kábeleket amik meg kellenek szépen el lehet vezetni azt hittem szenvednem kell majd hogy rácsússzon az oldala mert eléggé soknak tűntek az elvezetett kábelek de csak úgy simán rácsusszant 16ezer egyébként de jó a z3 plus, z9 is, bitfenix shinobi 17k ha belegérmég
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem ha a Zalman Z3-ra esik majd a választás. :)
Mentek a zöld kezek.
2016. márc. 5. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!