A Gigabyte R7 360 2 Gb OC kártya ereje valóban megegyezik egy GTX 750 Ti-vel?
Figyelt kérdés
Hogy őszinte legyek csak azért érdekel mert szeretném ha rendesen futna majd az új NFS és egy GTX 750 Ti szerepel a minimális gépigény helyén. Egy R7-eshez kedvező áron jutok hozzá mint a 750-eshez de nem szeretnék majd a játék indításakor csalódni.2016. márc. 4. 15:34
1/5 anonim válasza:
R7 360=GTX750<GTX750Ti=R7 360X(ha lenne).De ha OC-va van lehet hogy elér odáig.
2/5 anonim válasza:
A 750 ti egy ici picivel erősebb de szerintem csak a driver támogatás miatt (nvidia). De ami nem pártolja az nvidiat ott meg kicsivel a r7 360 győz, úgy hogy sztem mindegy.
3/5 anonim válasza:
nfs-eknek eddig sem volt hű de nagy gépigénye max az elején tolták el aztán a patchek feljavították . elég lesz rá szerintem full hd med-hige beállításon .
4/5 anonim válasza:
meg ha persze nem egy ezer éves c2d vagy phenom x2-x3 proci mellé teszed.
5/5 Trevor. válasza:
GTX 750 Ti erősebb kicsit, már csak a driverek miatt is. A gépigényeket pedig nem kell szó szerint venni, jóval minimum alatti videokártyán is futni fog a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!