Lassan 2 éve ilyen táp van a gépembe, eddig semmi gond nem volt vele.
Új gépet akarok venni, érdekelne, hogy megéri-e ilyet venni.
AMD A4-5300 APU,
4GB RAM,
Hitachi 500GB HDD.
Elite Power van az első helyen???:D
Ez alapján nem veszünk tápot,a teszteket kéne inkább elolvasni.Mert a tápra a teljes konfigot bízzuk tehát leéghet,zárlatot kaphat így csökken az élettartama,szóval elég sok problémát okozhat egy instabil táp.Olcsón most ezek jutnak eszem:Corsair CX430,Chieftec CTG-500,FSP 350 APN,BQ 300 System Power.
Figyelj egy jó belépős minőségi 500W-os táp 15ezertől kezdődik
attol még hogy piros a ventillátora nem lesz gamer és nincs jó teljesítménye
" Az Approx tápok mennyire megbízhatóak? " Semmennyire.
"Lassan 2 éve ilyen táp van a gépembe, eddig semmi gond nem volt vele. " Ettol még nem lesz egy tap megbizhato.
"Új gépet akarok venni, érdekelne, hogy megéri-e ilyet venni." Egyaltalan nem.
Ha nagyon akarsz sporolni szerencsere legolcsobban is van ket bejaratott oreg tap boltokban mostanaban igy megbizhatoak (Approx hoz kepest "Atom megbizhatoak" a viszonyitas vegett)
FSP 350 PNR
Chieftec GPS-350 A101
egy low-end APU s gephez boven elegek, igazabol tul sokak is hozza,
netan olyan variacio kellene AM1 rl amihez notebook adapter is jo
Eleve nem értem, minek a 100w-t fogyasztó konfigra 500w táp, még akkor is, ha approx, ami biztos nem tud annyit. FSP pnr szintén egy ötösért lenne neked való. De nem baj, nyugodtan kockáztass, én nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!