Mit cserélnétek ki ezen a gépen?
Asrock z77 extrem 4
i5-3570k
Gtx 970 G1 Gaming
12Gb ram
Először gondoltam ,hogy 3570k helyére egy 6600k-t, de az valszeg nem hozna nagy változást.
Vagy esetleg 970-et 390x-re?
Miért akarsz egyáltalán ebben valamit is cserélni?
Nem elég a teljesítménye? Csak mert ez egy elfogadható konfiguráció. Ha FPS gondjaid vannak akkor ott nem a hardver-el lesz gond. Nézz szét a szoftver környékén.
Fele ilyen jó gépem van még is minden játékkal elvagyok FHD-n high beállítások mellett. Szóval nem értem.
Egyébként a skylake i5 sokkal jobb mint a mostani 3. generációs procid! Megint más kérdés hogy emiatt alaplapot, ramot is venni kellene az új CPU mellé ami miatt nem éri meg. Ha csak nem vagy tele (vagy a szüleid) pénzzel felesleges változtatni a gépen.
Előző, kinek mit jelent a mindenre elég? Nekem első generációs Core i7 920-am van + GTX 960 4GB-om, nekem ez mindenre elég, pl.: The Witcher 3 fut 1080p "magas" beállításokkal 45 átlag FPS-sel. Nekem ezt jelenti a mindenre elég. De van aki ezzel nem elégszik meg és 60FPS-t akar konstans, na annak ez már egy rossz konfig.
Kérdező, ha 1080p feletti játékra vágysz, csak akkor cserélj valamit is a gépben, amúgy hagyd, a proci meg "k"-s lehet húzni, húzd!
kb. 1 ev mulva fejleszd
AMD RadeOn Polaris ("regebbi neven": Arctic Island)
vagy
Nvidia GeForce Pascal
vga val
procit meg mar irtam szerintem hogy i7 6700K ra ha van kereted arra fejleszd
miert lenne sok? cseppet sem lesz sok es mar most jol jon hisz huzasnelkul erosebb proci mint barmely i5, vagyis i5 6600K huzva hozna a szintjet csak
ha gpu limited van akkor R9 Nano/Fury X // GTX980Ti re lenne szukseged
ha vram limited van akkor igen a 390X elgondolkodtato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!