Igaz hogy az MSI r9 390 442Wattot megzabál és csak 2 fokkal add le több hőt mint egy GTX 970?
https://www.youtube.com/watch?v=udXCusTnRsY 4:53 körül látszik a diagrammon hogy az MSI r9 390 akár 442Wattot megzabál igaz ez ? és 4:12-nél említés esik a fokokról is .Igaz hogy az MSI r9 390 csak 2 fokkal add le több hőt mint egy GTX 970?Akinek van/volt tapasztalata megosztaná velem az ő tapasztalatait r9 390-ről?
Előre is köszönöm.
Azért "csak" két fok van a kártyák között, mert rosszabb az EVGA hűtése sokkal.
MSI Gaming hűtéssel a GTX 970 63 fokig melegszik csak.
"System power consumption"
Szóval nem egyedül a kártya kajál 442W-ot
Az MSI 390 brutálisan nagy 2,5 slotot foglal,tehát lehetséges hogy csak 2 fokkal melegebb
Azért a gigabyte kártyái sem kicsik!Annyi hogy a 970 alapjáraton nagyon hűvös,de ha tuningolod akkor megugrik a hőmérséklete!Az r9 390 akár+10/15 fokkal melegebb is lehet a 970-nél!Ha FULLHD-ra kell akkor 970 a felett meg r9 390!(gtx 970 gigabyte G1 tulajdonosa vagyok!)
2.5 slot-ot arra érti hogy van olyan alaplap amiken több pci-express van!és ez a r9 390 át lóg a többire!Így azokat nem tudod használni!De a 970 is át lóg,de vannak olyan megoldások ahol kisebb a hűtő!
Azt most még nem lehet tudni melyik gyártó kártyája a jobb befektetés ( egyáltalán, hogy érdemes-e befektetésnek nevezni egy VGA vásárlást :D ). Ha a mai napot nézem, mindenképpen az nVida GTX 970 a jobb választás 0,5GB ide vagy oda. Viszont, ha igaz, amit rebesgetnek az AMD oldalán, hogy DX12 alatt így, meg úgy sokkal jobb lesz a GCN architektúra, akkor nyilván az r9-es a jobb vétel.
Szerintem vedd azt, amelyikhez jobban húz a szíved!
Én a GeForce-ot venném, jelenleg is egy elégedett nVidia felhasználó vagyok, de az előző kártyám HD7870 is nagyszerű volt! ( Most GTX 960-at használok ).
Sok szerencsét a vásárláshoz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!