Mennyire fog meg növekedni a procim hőmérséklete? Vagy bírni fogja a mostani hűtőm?
Figyelt kérdés
Proci i5-4690k
proci hűtő Cooler Master Hyper 103
és szeretnék a gépbe egy gtx970-et vagy 2őt és akkor slibe ez mennyire fogja megdobni a hőmérsékletet? vagy esetleg a 2 gtx960? vagy inkább vegyek egy gtx 970et + egy jobb hűtést?
2016. márc. 2. 18:27
1/17 anonim válasza:
A processzorhűtőnek nem sok köze van a videokártyához.
2/17 A kérdező kommentje:
úgy értettem a kérdést hogy egy erős kártya amit fel soroltam az meg fogja ugrasztani a proci hőmérsékletét? :D
2016. márc. 2. 18:36
3/17 Dongaben válasza:
A két kártyának köszönhetően picit magasabb lesz a hőmérséklet a házban. De, ha jó a szellőzése, akkor ez nem okozhat gondot.
4/17 anonim válasza:
ha a háznak jó a szellőzése akkor nem lesz gond
5/17 anonim válasza:
az alaplap hőmérséklete fog emelkedni egy jó szellőző ház esetén max +5 fok rosszabbnál 15 fokot is elérheti. de ezek még bőven a jó tartományba tartoznak. remélem sli -hez referencia kártyát vettél ?
6/17 A kérdező kommentje:
nem nem ref kártyát vettem mert azt szidják nagyon
2016. márc. 2. 18:50
7/17 Közveszélyes Kontár válasza:
csak akkor nem biztos hogy befernek ha szeles a hutojuk annyira
amugy egy jobb gephaz kell ha mostani nem eleg jo
de ne sli z hanem 980Ti t vegyel most vagy majd arra csereld vagy egy Pascalra inkabb 970 el csak ki birod addig...
8/17 Közveszélyes Kontár válasza:
meg sli re vihzutest szoktak tenni
9/17 A kérdező kommentje:
2 960ban csak azért gondolkozom mert nyáron egy i7-4790k meg egy víz hűtés és ennyi nagyon nem akarom tovább fejleszteni és ennyit is csak azért mert hogy pár jó gamet vigyen és ennyi elég nekem
2016. márc. 2. 18:57
10/17 anonim válasza:
A referenciakártyák pont erre vannak kitalálva, hogy az egyéni hűtést meg tudd oldani. Azoknak nem javasolják, akik csak belevágják a gépbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!