Ezzel a mini drón -nal meg lehet azt csinálni, hogy a felvett fotókat, videókat automatikusan felhőbe küldöm?
Úgy látom a rögzítés egy androidos mobilon történik. Innentől kezdve elvileg ez lehetséges valami szinkronizálással.
"Lehet hogy vak vagyok de mennyi egy ilyen?"
18000 Ft van kiirva.
"egyébként azért válaszoltam igy mert ezt irtad le mielött még hülyének nézel. :D"
A kérdés az volt hogy ezzel a drónnal meg lehet e oldani. A hirdetésben látszik, hogy a mobil rögzit. Így értelemszerüen a mobil végzi a felhőbe küldést is. Az "ezzel a drónnal" kérdés azt jelenti hogy a drónnal készitett videót felhőbe lehet e küldeni. Hogy utána ténylegesen mi végzi el a műveletet az mellékes engem a megoldás érdekel. Elnézést ha ezt zavarosan kérdeztem.
"olyanra gondolsz mint egy streamre youtubon?"
ajjaj sajnos nem tudom mi az.
vagy mint egy tárhelyre, amire feltöltesz?
amit ismerek az ezt csinálja, csak mobil által felvett anyaggal.
"egyébként meglehet oldani hogy ne a képernyöt vegye csak ahoz kell a telon feljesztöi beállitás (gondolom tudod hol van) "
sajnos ezt se értem
"
azon hogy több ablak futtattás, akkor a szofternek olyannak kell lennie amivel be tudod állitani melyik progit akarod felvenni szoval nem egyszerű."
ezt se:(
utána néztem, rosszul becsültem, 62*62*20mm
persze valószinű ebbe beleszámolták a propeller kilógást is és azt sem tudni, átlósan ennyi e, vagy széltében.
-Ne 18000ft?
Ha jol látom cx-10w, NE VEDD meg! ezt 9000FT árulják máshol!
-Mint személy nem hiszem hogy megvalósithatod, sajnos pedig ötletnek jó. Az a baj hogy ez programozás java, plusz egy cisco. :D
-Androidod telokon van egy un. fejlesztöi beállitás!
Beállitások--->eszköz névjegye---> Build szám nyomogatása röviden
-És azt hiszem hogy ott található valami ilyesmi hogy többablakos képalkotás vagy háttér folyamatok korlátozása esetleg valami hasonló.
jó hát nyilván nem szívjóságból teszi. tehát akkor 2 hét olcsón vagy azonnal 9000-el drágábban. értem.
visszatérve ilyen mappa szinkronizálás akkor nem állítható be? mert az alapkérdés ez lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!