Megfelő ez a VGA az alábi konfigurációhoz?
Üdv!Az alábi konfigurációhoz szeretnek új VGA-t venni a nagyon régi Radeon HD 4670 - es videókártyám helyett:
- ASRock 980DE3/U3S3 R2.0 - alaplap
- AMD FX 6300 - proci
- HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600 MHz CL10 Dual Channel Kit - ram
- A táp típusát nem tudom jelenleg megnézni, csak abban vagyok biztos, hogy 500 W-os.
1024 x 768 - as felbontás lesz maximum a játékoknál, nagyobbat nem tervezek, tehát csak ezt kell bírja.
Személy szerint a következő VGA-t néztem ki. Ha esetleg jobbat ajánlotok ugyanebben az árkategóriában azt örömmel veszem. Ennél többet nem igazán költenék rá, max egy nagyon picit. Tehát az anyagi keret, az kb. a következő VGA ára lenne:
Placa video GIGABYTE Radeon R7 370 WindForce 2X OC 2GB DDR5 256-bit
"A táp típusát nem tudom jelenleg megnézni, csak abban vagyok biztos, hogy 500 W-os. "
akkor mi nem tudunk pontos vga-t mondani.. lehet utána jönnél hogy mér nem indul a gép az új vgaval..
Köszi a válaszokat.Sikerult infot szereznem a taprol. Az alábbi kepen lathato:
Ha esetleg nem birná az uj VGA-t, akor ez nem lenne akadalya, mert lecserelném ezt is. Viszont erre ebben az esetben tényleg a szukseges minimalisát kolteném.
Kepernyőt egyelore nem tervezek nagyobbat venni. A jelenleginek 1280 x 1024 a max. felbontása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!