Miután bekapcsoltam és beakartam írni a jelszót fekete képernyő fogad és csak az egér látható és a feladatkezelő hozható be. Csökkentetmódban tudom csak inditani úgy ,hogy bejöjjön az asztal is. Már próbáltam a videókátya ilesztőprogramját is újra tenni ez nem segített. Most telepítem másodjára hátha jó lesz. Valami ötletetek van vagy vehetek új videókártyát?
Ez valószínűleg szoftveres hiba... Rendszer visszaállítás korábbi időpontra?
2016. márc. 1. 16:19
2/10 A kérdező kommentje:
Nem lehetséges mert kivolt kapcsolva a windowsba ez a lrhrtőség. Mostmár tudom ez hiba volt
2016. márc. 1. 16:32
3/10 Közveszélyes Kontár válasza:
ne ujtratedd a drivert, bar ha regen jol ment vele akkor megsem szoftveres gond lesz ott
BlackScreen hiba az AMD knel elofodult, igaz 7970 rol nem halottam még 7850 nel volt a legjelemzobb
gyari vga hiba miatt van a BS
gari gondolom mar nincs ra
erdemes kiprobalni mas gepben a vga t hogy ott is fekete e
2016. márc. 1. 16:47
4/10 Dongaben válasza:
Én arra tippelek, hogy rendszerhiba...Ha meg van a telepítő, onnan is helyreállítható...
2016. márc. 1. 16:57
5/10 Közveszélyes Kontár válasza:
* az lemaradt hogy ne ugyanazt ujratedd, hanem keres egy regebbit es azt probald ki, vagy egy ujabbat es azt probald ki (legfrissebbet) amugy is legfrissebbet kelene ha most nem az van, es lehetoleg ne betat
2016. márc. 1. 17:00
6/10 A kérdező kommentje:
Wan egy win7 telepitőm felteszrm azt és az alap drivereket megnézem hogy úgy működik e. De ugye a táp az elég neki. Kb 2 éve van ez a gép
2016. márc. 1. 17:03
7/10 anonim válasza:
küldj egy privit meg veszem 5 k-ba hibásként a kártyádat ;)amúgy biztos vagyok benne nem a vga hibás . Milyen op rendszer van a gépeden ? egyszerűbb lenne újra telepíteni egy win7 pro vagy ultimate 64 bittes rendszerrel ami nem mokolt nem tartalmaz ilyen olyan frissítéseket. Lemerem fogadni amúgy hogy windows 10 van a gépeden elég buggos még 1-2 verziója .
2016. márc. 1. 17:08
8/10 A kérdező kommentje:
Igen win10 van rajta de most felteszek egy win7-t.
2016. márc. 1. 17:11
9/10 anonim válasza:
formázd rendesen a hdd-t.
2016. márc. 1. 17:27
10/10 A kérdező kommentje:
Úgy tünik megoldódot a probléma most telepítettem minden drivert. A windows 7 majd automatikusan át ál win 10 re?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!