Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 150k-ból gaming rig?

150k-ból gaming rig?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Meghalgatnék pár összeállítást. Használt dolgokból is lehet pl hardverapróról stb. Garancia egyáltalán nem érdekel. Alaplap,Proci,Vidikari,Ram .

Amire használva lenne, Full hd játék maxon minden v legalább ahhoz közel.FPS játékok vagy MMORPG. Meghallgatnék Intel-es illetve AMD-s összeállításokat. Illetve Nvidia/Ati . Szóval mindenféle összeállításra kíváncsi lennék.

Igazából nemhiszem h 150kból újonnan nagyon összelehet hozni bármit is ami megéri...

Esetleg ha olyat valaki tudna hogy a vidikari képes legyen 3 monitort vezérelni egyszerre.

Rem mindent leírtam :D

2016. márc. 1. 03:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Na vre valaki aki nem,fél szétnézni a használt hardverliacon egy jófogás reményében .

Délután gépről állítok neked össze konfigokat.

2016. márc. 1. 05:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Ebben egy proci cserével jó kis gép:

[link]

i5:

[link]

ez sem rossz:

[link]

2016. márc. 1. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Nézd találtam még 2 db-ot:

[link]

[link]

2016. márc. 1. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
2016. márc. 1. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Amd párti de használtan nagyon jó áron megkapod és elég jó teljesítményt nyújtanak még most is.
2016. márc. 1. 11:27
 6/8 MGéza ***** válasza:

3:

Tényleg nem rosszak, az utolsó nekem kilóg, az approx táp miatt és a 760 erejében is kételkedek 3 monitorhoz, azt nem venném.

[link]

[link]

Mellé cl 9-es 1600mzh ram 8gb:

[link]

Brutálka vidkari 3 monitornak, ha nem dx12 a cél:

[link]

Esetleg húzáshoz hogy biztosan bírja egy Alpenföhn brocken eco:

[link]

Ezeket kérted, ha a többi megvan, ki is jön belőle. Hangsúlyozom, ez csak akkor, ha más nem kell :)

2016. márc. 1. 11:44
 7/8 MGéza ***** válasza:
*Akartam írni, helyesen 2-es hozzászólás utolsó konfig.
2016. márc. 1. 11:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Őszintén?! Azthittem h leleszek hurrogva/ugatva hogy a használt piacról akarok vásárolni. Illetve hogy igenis szét akarok nézni mint AMD mint Intel terén...

Dx12? Alig egy maréknyi játék támogatja. Legalábbis ahogy én tudom.

[link]

Szerintem a Dx12 ráér még.

2016. márc. 2. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!