Milyen egeret vegyek? Avagy ZALMAN ZM-M401R hasonló egerek.
Gamelésre kellene egy jó egér, nem árt ha jól néz ki, jó fogása legyen, plusz gombok kötelezők.
ZALMAN ZM-M401R-ot találtam, hátha tudtok jobbat mondani DE MINDENKÉPP szeretnék ebben az árkategóriában maradni.
Előre is köszi a válaszokat!
Már miért ne lehetne jót venni ennyiért?
Amit írtam, az pl kifejezetten jó egér, csak kíváncsi voltam, hogy vannak-e hasonlók.
Attól hogy valami nem kerül 20 ezer forintba attól még használható ugyanúgy mint egy gamer egér. Lehet hogy nem annyira kényelmes, de nem attól leszel ügyesebb játékos. (egy hagyományos olcsó egérrel is jó helyezéseket érek el bf-ben)
Valakinek 5000 forint-ot is nehezére esik kifizetni, főleg hogy a játékon kívül másra is kell gondolni.
Ezért kérdeztelek titeket, NEM szeretnék fölöslegesen pénzt kidobni olyan termékre ami 1 hét után széthullik, és még csak semmit sem tud. ui. Az első válaszolónak köszönöm a hasznos linket :D
#3: Bocs, hogy az igazat mondtam, legközelebb hazudni fogok. Attól, hogy neked nem tetszik a válasz, még lehet, hogy az a valóság.
Ezekben az olcsó egerekben gyenge minőségű, pontatlan szenzor van, ócska mikrokapcsolók, stb. Pár év múlva, ha már tudsz venni egy rendes egeret, te is belátod, hogy igazam volt.
Igazad van, ne haragudj.
A "jó" igaz, nézőpont kérdése.
Nem mondom hogy igénytelen vagyok, de attól függően megelégszem egy olcsóbb egérrel is hisz alig érezném a különbséget. De attól még arra törekszem hogy az olcsóbbak között a lehető legjobbat szerezzem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!