Szerintetek melyik kártya érné meg jobban játékra?
Gtx 980 Ti 6G
vagy
GTX 970 SLI
Csak is kizárólag játékra kell, és a minél több fps számít nekem.Az oculus riftet is ultrán szeretném használni.
Köszi a válaszokat.
Mutass olyan tesztet ahol alul marad
970 sli be nem lesz olyan eros mint 980 ti mert slibe nem tudja teljesen kihasznalni
igazából én nem azzal problémáznék hogy miért kapott jobb pontot(én azt olvastam hogy sliben 10%-al kb erősebbek az sli 970-ek a single 980 nál).. én nem építenék sli-t mert ha bár gyors is és talán a dx12 vel majd egyszer lesz értelme jelenleg nézd meg az nvidia patch note-ok nagy részét és azt találod hogy a 2 hónappal ezelőtt kijött játékokra javítják hogy szarul ment sli-vel(képzeld el vr-al ha ott hiba van az sli miatt akkor rosszullétet okoz meg hasonlók).. szerintem nem a sebesség a gond hanem a hőtermelés, a korlátozott vram és a sok hiba amit az sli okoz.. igazából a 980ti nek elégnek kellene lennie az oculushoz mert a gtx970 az ajánlott kártya..
és még ezt találtam igaz 2015 de állítólag az egyik dev is megszólal a fórumon ebben a témában:
VR nál rosszullétet okoz.. a szaggatás. :D Van itt néhány igen-igen vicces figura.
A technológiával nincs baj, egyszerűen kevés játék támogatja mert a játékosok töredékének van, nem éri meg belefeccölni a munkát, ennyi. Ha majd 20+ százaléknak lesz sli\cf rendszere, akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!